Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τρέχουν οι εξελίξεις με κοινό μεταγραφικό στόχο!
| 2021-07-20 10:00:00

Ο Μπαμπά "διαλέγει" Ολυμπιακό από ΠΑΟΚ - Δεν θα το... αντέξουν στο Λιμάνι - Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς

BoxtoBox
Ο Μπαμπά "διαλέγει" Ολυμπιακό από ΠΑΟΚ - Δεν θα το... αντέξουν στο Λιμάνι - Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς

Το σκάουτινγκ όσο έπαιζε πέρυσι στην Τούμπα και ο λόγος της ανησυχίας. Η πλευρά του παίκτη πάντως προσέγγισε τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να υπάρξει ξανά επαφή. Ο Πορτογάλος κόουτς πάντως των "ερυθρολεύκων" άλλον έχει πιο ψηλά στη λίστα του για τη θέση του αριστερού μπακ.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ήταν Κυριακή 11 Ιουλίου όταν σε δύο εφημερίδες (SportDay και Φως των Σπορ) γράφονταν ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μπαμπά Ραχμάν και μερικές μέρες μετά ακολούθησε και το γερμανικό Kicker και γίνει αναπαραγωγή σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ. 

Είναι η δεύτερη φορά που τίθεται υπόψιν των Πειραιωτών ο 27χρονος Γκανέζος, αφού είχε προταθεί και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τότε ο παίκτης είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες (λόγω σοβαρών αμφιβολιών για το κατά πόσο ξεπέρασε τα θέματα τραυματισμών) κι ας... σέρνονταν το όνομά του επί κάποιες μέρες. Τα τελευταία 24ωρα «φούντωσε» ξανά το θέμα αλλά και πάλι, αν δεν κάνω λάθος, παρουσιάζεται διαφορετικά απ' αυτό που είναι. 

Πως είναι; Στον Ολυμπιακό παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την πορεία του Γκανέζου στον ΠΑΟΚ στο β' μισό της σεζόν. Κι αφού κατάφερε σερί 90λεπτα απέδειξε ότι τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν. Λογικό λοιπόν ήταν από το περιβάλλον του παίκτη να γίνει νέα προσπάθεια προσέγγισης του Ολυμπιακού. Προφανώς θα ήθελαν ο πελάτης τους να πάει στον Ολυμπιακό αντί να περιμένουν τον ΠΑΟΚ ή όποιον άλλο. Μόνο που και αυτή τη φορά υπάρχει ένα μεγάλο αρνητικό στην περίπτωση Ραχμάν. 

Το αρνητικό (που κανονικά είναι θετικό) είναι ότι καλείται στην Εθνική του ομάδα. Με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έχει προγραμματιστεί για Γενάρη και Φλεβάρη, το τελευταίο που θέλουν στο μεγάλο λιμάνι είναι να χάσουν έναν ακόμα παίκτη τους εκείνη την περίοδο λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα. Και θα είναι μια μεγάλη και κρίσιμη περίοδος, ο Ολυμπιακός δεν... αντέχει να χάσει σχεδόν μια 11άδα παίκτες. 

Στο διά ταύτα, αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση. Βεβαίως, επειδή στις μεταγραφές ποτέ μη λες ποτέ, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί «αύριο» κι εφόσον, ενδεχομένως, στραβώσουν άλλες περιπτώσεις που προηγούνται και δη του Πικέρες της Πενιαρόλ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στη Θεσσαλονίκη: Κλέβει παίκτη από Σαββίδη ο Μαρινάκης! Τεράστια κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags