Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού: Κρούσμα στον Ολυμπιακό πριν τη Νέφτσι - Εκτός τρεις βασικοί - Εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11άδα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-21 20:57:00

Κρούσμα στον Ολυμπιακό πριν τη Νέφτσι - Εκτός τρεις βασικοί - Εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11άδα! (vid)

Sportdog Team
Κρούσμα στον Ολυμπιακό πριν τη Νέφτσι - Εκτός τρεις βασικοί - Εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11άδα! (vid)

Σοβαρά προβλήματα προέκυψαν στους Ερυθρόλευκους πριν τον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναγκάζεται να προβεί σε αναγκαστικές αλλαγές και εκπλήξεις στην ενδεκάδα του αποψινού αγώνα.

Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού: Με πολλές απουσίες βασικών και αρκετές εκπλήξεις θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τους Αζέρους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εκτός έμεινε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο κορωνοϊού που έγινε και τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, με τους Πειραιώτες να ενημερώνουν άμεσα και την UEFA. 

Εκτός έμεινε για προληπτικούς λόγους και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ήρθε σε επαφή με τον Ελ Αραμπί, ενώ μεγάλη είναι και η απουσία του Γιάν Εμβιλά, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε σε ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις, για τον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού, έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα, στην τετράδα της άμυνας τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Ρέαμπτσιουκ, στα χαφ τους Μπουχαλάκη, Κουντέ και Καμαρά και τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα στις δύο πτέρυγες, στο πλάι του προωθημένου Χασάν.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: 

Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Κουντέ, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Χασάν

Στον πάγκο είναι οι: Βάτσλικ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Αλγκασίμ Μπα, Βρουσάι, Τσούμιτς, Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά, Βαλμπουενά, Σισέ, Σουρλής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags