Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όλη η αλήθεια για τον Τζιοβίνκο και τον Δικέφαλο!
| 2021-07-22 10:00:00

Τζιοβίνκο ο... Βαλμπουενά του ΠΑΟΚ - Μίλησε ήδη με Λουτσέσκου - Επτά εκατομμύρια πετροδόλαρα!

Οι Μιχείες
Τζιοβίνκο ο... Βαλμπουενά του ΠΑΟΚ - Μίλησε ήδη με Λουτσέσκου - Επτά εκατομμύρια πετροδόλαρα!

Η σχέση αλά Βιεϊρίνια και τα δύο κίνητρα για να έρθει στην Τούμπα. Οι πρώτες επαφές του Ρουμάνου προπονητή με τον "γιο" του Τζοβίνκο, γιατί κρατούν χαμηλά την μπάλα και τα χρήματα που πρέπει να "χαρίσει" για να έρθει ξανά στην Ευρώπη. Ποιοι προσπαθούν να χαλάσουν τη μεταγραφή;
 

ΠΑΟΚ: O Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να πάρει στον Δικέφαλο τον δικό του... Ματιέ Βαλμπουενά! Μόνο που αυτός δεν είναι Γάλλος, αλλά Ιταλός. Συνομήλικος με τον άσο του Ολυμπιακού και εξίσου τεράστια προσωπικότητα για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα. Και επίσης, όπως και ο Βαλμπουενά ξεκίνησε απο ακραίος αλλά πλέον παίζει "δεκάρι", δεύτερος/περιφερειακός επιθετικός. Αναφέρομαι ασφαλώς στον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο ή "μικρό Ντελ Πιέρο", όπως τον είχαν βαπτίσει στο Καμπιονάτο!!

O  Τζιοβίνκο βέβαια στο Ριάντ καθάριζε κοντά στα 7.000.000 δολάρια ετησίως ενώ έχει συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ ως τον τέλος του χρόνου. Θέλει όμως, να αποχωρήσει και να επιστρέψει μετά από 6,5χρόνια στην Ευρώπη, για οικογενειακούς (και όχι μόνο) λόγους. Ξέρει βέβαια πως είτε στην Ιταλία πάει (Βενέτσια, Τζένοα, Μόντσα), είτε στον ΠΑΟΚ έρθει, το κίνητρο του δεν θα είναι οικονομικό. Γιατί το συμβόλαιο που θα πάρει θα είναι plus του εκατομμυρίου.
"Με ξέρετε χρόνια, δεν θέλω να μπαίνω σε μεταγραφικές κουβέντες. Όσον αφορά τον Τζιοβίνκο είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε φοβερή σχέση. Μοιραστήκαμε μια φοβερή εμπειρία στη Σαουδική Αραβία, κερδίζοντας τρόπαια και έχοντας πολύ ωραίες εμπειρίες μαζί»! Τάδε έφη Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το φιλικό με την Χέρακλες, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Τζιοβίνκο.

Ο Ρουμάνος που είναι εξπέρ στην... επικοινωνία και στα  διάφορα mind games, ασφαλώς και δεν πέταξε τυχαία τις συγκεκριμένες ατάκες. Μπορεί επί της ουσίας οι περισσότεροι να υποστηρίξουν πως  είπε... "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε", αυτοί όμως, που τον ξέρουν και τον... ερμηνεύουν, κατάλαβαν πως κάτι τρέχει με τον Ιταλό σταρ και τον ΠΑΟΚ. Ο "Στρατηγός" έστειλε το "μηνυμα" πως  λόγω της "φοβερής  σχέσης τους", όλα μπορούν να γίνουν... Άλλωστε αυτοί που γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες του Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ μιλάνε πως είχε δυο "γιούς" στην ομάδα, τον Γκομίς και τον Τζιοβίνκο!

Υπήρχε όμως και μια δεύτερη απάντηση του, σε ισάριθμη ερώτηση, που φαινομενικά πάλι δεν... λέει τίποτα. Στην ερώτηση/πάσα, για το αν το κινητό του Τζιοβίνκο  βρίσκεται στις πρόσφατες κλήσεις του, απαντάει ο Ραζβάν: «η ομάδα ακολουθεί ένα πλάνο, έχει μια στρατηγική και το μόνο που μπορώ να σα πω είναι ότι το γκρουπ μας και το σύνολό μας δεν έχει κλείσει τη δεδομένη χρονική στιγμή"! Δεν το διέψευσε , αλλά και δεν το επιβεβαίωσε κιόλας. Το σημαντικό όμως, είναι το πρώτο. Και φωτογραφικη η επισήμανση που διαχωρίζει το ρόστερ απο το γκρούπ. Γιατί ο Τζιοβίνκο δεν θα είναι μια απλή προσθήκη/μεταγραφή για το σύνολο αλλά μια κορυφαία - απο κάθε πλευρά - προσθήκη/παρουσία του περιβόητου "γκρούπ Λουτσέσκου"!

Στο δια ταύτα: η υπόθεση Τζιοβίνκο είναι αληθινή, τρέχει καιρό (πριν ακόμη ο 34χρονος μεσοεπιθετικός μπεί την 1η Ιουλίου στο τελευταίο 6μηνο του συυμβολαίου του με την Αλ Χιλάλ), ο Λουτσέσκου λογικά έχει μιλήσει και μάλιστα όχι μία ή δυο φορές με τον  Ιταλό, είναι πολύ δύσκολη και δαπανηρή αλλά έχει και ρεαλιστικές πιθανότητες να ντιλάρει!

Κι αυτές οφείλονται ασφαλώς στον Ρουμάνο κόουτς του ΠΑΟΚ, που έχει τον Τζιοβίνκο όπως είχε τον Βιεϊρίνια. Και οποίος θα έπαιρνε σίγουρα το"δεκάρι" της Αλ Χιλάλ σε οποιαδήποτε ιταλική ομάδα κι αν συνεργαζόταν (κάτι που το ξέρει ο Τζιοβίνκο). Και που έχει κίνητρα να του δώσει για να τον ακολουθήσει και στην Τούμπα. Το πρωτάθλημα και το... Τσάμπιονς Λιγκ!!

ΥΓ. Είναι δεδομένο πως ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ δεν ήθελαν με τίποτα την διαρροή στο συγκεκριμένο τάϊμινγκ. Κι αυτό αφού αντιλαμβάνονται πως μόνο κακό μπορεί να κάνει στο deal και μάλλον εξυπηρετεί κάποιους που θέλουν να χαλάσει. Για αυτό και θα την κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Φέρνει διεθνή εξτρέμ παιχταρά - Θα "γκρεμίσουν" την Τούμπα οι οπαδοί!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags