Facebook Pixel ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ: Τρελό πλεονέκτημα για ΑΕΚ στο Σαράγεβο! Νοκ άουτ οι καλύτεροι παίκτες της Βελέζ
| 2021-07-22 10:35:00

Τρελό πλεονέκτημα για ΑΕΚ στο Σαράγεβο! Νοκ άουτ οι καλύτεροι παίκτες της Βελέζ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρελό πλεονέκτημα για ΑΕΚ στο Σαράγεβο! Νοκ άουτ οι καλύτεροι παίκτες της Βελέζ

Η ομάδα του Μόσταρ χάνει δύο από τα βασικά γρανάζια της 11άδα της.

ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ: Απόψε στις 21:30, στο Σαράγεβο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βελέζ Μόσταρ στο πλαίσιο του β'προκριματικού γύρου του Conference League.

Η Ένωση ταξίδεψε με Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αραούχο στην αποστολή της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βλέπει όλους τους παίκτες στη τελευταία προπόνηση να είναι ετοιμοπόλεμοι, πέραν των γνωστών απουσιών των Σιμόες, Λάτσι (που δεν είχαν δηλωθεί άλλωστε στη λίστα) και Γαλανόπουλου.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στη Βελέζ! Όπως ανέφερε επίσημα η ομάδα του Μόσταρ, η Βελέζ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους δύο καλύτερούς της παίκτες. Ο κόουτς των Βόσνιων δεν υπολογίζει στους Ντένις Ζβόνιτς, Σαμίρ Ράντοβατς.

Μιλάμε για τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της ομάδας. Ο Σβόνιτς είναι ο βράχος της άμυνας της Βελέζ, ενώ κατά συνθήκες μετατοπίζεται στα χαφ και λειτουργεί ως κόφτης. Ο Ράντοβατς καλύπτει όλες τις θέσεις του άξονα.

Αμφότεροι αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της Βελέζ και τέθηκαν νοκ άουτ εξαιτίας τραυματισμών.

Θα παίξουν Αραούχο και Βράνιες;

Όσον αφορά τη χρησιμοποίηση των τριών πρόσφατων μεταγραφών, ο Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης φανέρωσε τις σκέψεις του. "Ολα τα παιδιά άρχισαν προπόνηση αρχές Ιουλίου, προφανώς δεν είναι έτοιμοι. Άρχισαν πριν από λίγες μέρες την προπόνηση. Ήρθαν πριν από λίγες μέρες μαζί μας. Βέβαια είναι λίγο διαφορετικό για τον Αραούχο και τον Βράνιες γιατί γνωρίζουν την ομάδα.

Μπαίνουν σε διαδικασία ετοιμότητας γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος αλλά ακόμα έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν. Και ο Λε Ταλέκ που ταλαιπωρήθηκε από τον κοροναϊό σίγουρα θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια. Τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος", ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags