Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: "Απαίτηση" Γιοβάνοβιτς για δύο ακόμα μεταγραφές βασικών στον ΠΑΟ - "Στη βιτρίνα" κορυφαίος άσος!
| 2021-07-22 17:08:00

"Απαίτηση" Γιοβάνοβιτς για δύο ακόμα μεταγραφές βασικών στον ΠΑΟ - "Στη βιτρίνα" κορυφαίος άσος!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Απαίτηση" Γιοβάνοβιτς για δύο ακόμα μεταγραφές βασικών στον ΠΑΟ - "Στη βιτρίνα" κορυφαίος άσος!

Ποιον... διώχνουν και οι δύο προσθήκες μετά τον στόπερ. Ο Σέρβος κόουτς ζήτησε τερματοφύλακα για να μην εξαρτάται από τον Διούδη και επιθετικό, καθώς οι Πράσινοι θέλουν να "σπρώξουν" στηνα γορά τον Μακέντα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό οι μεταγραφικές προτεραιότητες να είναι συγκεκριμένες και στοχευμένες, δηλάδη αριστερός στόπερ/εξτρέμ/μέσος. Και μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι της... υπερανάλυσης και του... υπερφιλτραρίσματος για κάθε υποψήφιο να αποτελέσει μεταγραφή... Υπάρχουν όμως και θέσεις που είχε ανοίξει στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλη κουβέντα για ενίσχυση και δεν έχει ξεχαστεί απλα σκεπαστεί λόγω της προετοιμασίας κι άλλων παραμέτρων. 

 

Ο Σέρβος κόουτς όμως, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουν στην ενημερωμένη πιάτσα, και ΕΠΙΜΈΝΕΙ και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ για την απόκτηση επιθετικού (ανεξάρτητα απο τους εξτρεμ) αλλά και τερματοφύλακα. Στην πρώτη περίπτωση έχει να κάνει και με το...μέλλον του Μακέντα, στην δεύτερη δεν έχει σχέση με το αν έρθει πρόταση για τον Διούδη. Εξηγούμαι, λοιπόν:

 

1η) Στον Παναθηναϊκό οι σεντερ φορ μάλλον περισσεύουν σε σχέση με άλλες θέσεις. Ιωαννίδης/Μακέντα/Καρλίτος/Καμπετσής. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως, παρότι η προετοιμασία κορυφώνεται ενώ έρχονται και τα φιλικά, δεν έχει... ξεχάσει την μεταγραφή σεντερ φορ. Σκόρερ και με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τους υπάρχοντες. Μάλιστα θα επιμένει και θα περιμένει και τον Αύγουστο για να τον αποκτήσει!

 

2η) Τι θα περιμένει ο Σέρβος κόουτς; Την πώληση ή τον δανεισμό κάποιου σεντερ φορ και βασικά του Ιταλού. Γιατί αυτός, σε σχέση με τον Καρλίτος, εκτιμάται πως μπορεί να φέρει προτάσεις. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν στον "πράσινο" Οργανισμό. Στις πιάτσες, λοιπόν, έχουν ενημερωθεί πως ο Μακέντα είναι στην βιτρίνα. Και εκτός απο τον Έλληνα ατζέντη του, τόσο οι διοικούντες όσο και ο Γιοβάνοβιτς έχουν ενημερώσει κι άλλους ατζέντηδες πως ο Μακέντα παραχωρείται και αν μπορούν να κάνουν...δουλειά!

 

3η) Επαναλαμβάνω πως στην πιάτσα ξέρουν και τι ποσά θα απαιτηθούν για τον Μακέντα. Για πώληση 700 με 800 χιλιάρικα, ανάλογα και με την ομάδα - χώρα. Και για δανεισμό ένα ενοίκιο ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Βασικά μιλάμε για αγορές όπως η αραβική και η τούρκικη...

 



 

4η) Ο Μακέντα έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές, την νέα σεζόν μπορεί να είναι και το ηψηλότερο στον Παναθηναϊκό αφού θα προσεγγίζει τις 700.000 ευρώ. Του το είχε ανανεώσει το περασμένο καλοκαίρι προσωοικά ο Αλαφούζος ενώ ο Ιταλός ήταν φευγάτος. Αυτό καθιστά δύσκολο/περιορίζει τις επιλογές για να έρθουν προτάσεις για τον Φεντερίκο. Έτσι κι αλλιώς έχει βολευτεί στην Ελλάδα/Παναθηναϊκό, περνάει καλά είναι και...κοσμοπολίτης, οπότε για προορισμούς τύπου Βαλκανίων/Πολωνίας/Ρωσίας μάλλον θα κλωτσούσε.

 

5η) Ο Γιοβάνοβιτς πάντως εκτός απο σέντερ φορ δεν έχει...ξεχάσει και την μεταγραφή/απόκτηση τερματοφύλακα. Έμπειρου, πιο ψηλού, που θα πάει στον Παναθηναϊκό για να βάλει ανταγωνισμό και να διεκδικεί τα γάντια του βασικού απο τον Σωκράτη Διούδη. Ο Σέρβος κόουτς, γνωρίζοντας και τι συνέβη την περασμένη σεζόν και το θέμα που έχει ο διεθνής κίπερ , θέλει να μην... εξαρτάται απο τον Διούδη.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Μεγάλη επιτυχία για Παναθηναϊκό - ΟΑΚΑ και γήπεδο στο... Βοτανικό" - Αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags