Facebook Pixel Άρης - Χουάν Ιτούρμπε: Εξέλιξη που τρελαίνει τους Αρειανούς - Πότε έρχεται Ελλάδα ο Ιτούρμπε - Απέρριψε 2 "μύρια"! (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-24 10:35:00

Εξέλιξη που τρελαίνει τους Αρειανούς - Πότε έρχεται Ελλάδα ο Ιτούρμπε - Απέρριψε 2 "μύρια"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εξέλιξη που τρελαίνει τους Αρειανούς - Πότε έρχεται Ελλάδα ο Ιτούρμπε - Απέρριψε 2 "μύρια"! (ΦΩΤΟ)

Έτοιμος να ενεργοποιήσει τη μεταγραφική "βόμβα" με τον Χουάν Ιτούρμπε είναι ο Άρης, με δημοσίευμα από το twitter να αναφέρει λεπτομέρειες για την έλευση του Παραγουανού στην Ελλάδα και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Άρης - Χουάν Ιτούρμπε: Μια ανάσα από την τεράστια μεταγραφή του Παραγουανού εξτρέμ είναι οι Θεσσαλονικείς, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο twitter για τις λεπτομέρειες του deal, ο Χουάν Ιτούρμπε αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για την χρονική διάρκεια του συμβολαίο του 28χρονου εξτρέμ, το οποίο θα είναι για δύο χρόνια, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πάντως ότι ο Ιτούρμπε απέρριψε πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία, καθώς ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags