Facebook Pixel "Βόμβες" από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ίσως πουλήθηκε ήδη ο Τζόλης..."
| 2021-07-26 22:44:00

"Βόμβες" από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ίσως πουλήθηκε ήδη ο Τζόλης..."

Sportdog Team
"Βόμβες" από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ίσως πουλήθηκε ήδη ο Τζόλης..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ποδοσφαιριστής που υπήρξε αρκετά χρόνια αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στην υπόθεση του νεαρού άσου της ομάδας

Γιώργος Τουρσουνίδης - ΠΑΟΚ: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στις ευκαιρίες των παικτών της ακαδημίας, αλλά και στο μέλλον του Χρήστου Τζόλη στο σύλλογο.

Για νέο αίμα και παλιούς παίκτες: "Προέχει να γίνει ένας συνδυασμός. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικήσει τον τίτλο αλλά να μην πει ότι δεν του κάνουν τα νέα παιδιά. Κάποια παιδιά από τις ακαδημίες έχουν δείξει καλά στοιχεία και ο προπονητής μπορεί να συνδυάσει το νέο αίμα με την εμπειρία και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου".

Για Τζόλη: "Είναι ό,τι καλύτερο και το πιο δυνατό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει την αγωνιστική εξέλιξη, δεν έπαιζε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχει πουληθεί και μέσα στη συμφωνία υπάρχει όρος να τον προστατέψουν. Κάτι υπάρχει από πίσω γιατί εκεί που έπαιζε, τώρα δεν παίζει. 

Κάποια στιγμή έπεσε ένας ολόκληρος οργανισμός ΠΑΟΚ πάνω του. Δεν πρέπει να στέκεται, όμως, μόνο σε έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ. Η αποχή που έχει δεν είναι καλή ούτε για εκείνον ούτε για την ομάδα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί το σύννεφο από πάνω του δεν κάνει καλό. 

Οι σειρήνες είναι πολλές. Αν υπάρχει μια δελεαστική πρόταση, είναι δύσκολο να κρατήσουν οι ομάδες ένα νέο παίκτη", είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags