Facebook Pixel Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο - ΠΑΟΚ: Ανατροπή με το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο - "Χαρίζει" τρελά λεφτά για τον ΠΑΟΚ - "Δώρο" από Ζαρντίμ!
| 2021-07-27 13:45:00

Ανατροπή με το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο - "Χαρίζει" τρελά λεφτά για τον ΠΑΟΚ - "Δώρο" από Ζαρντίμ!

Οι Μιχείες
Ανατροπή με το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο - "Χαρίζει" τρελά λεφτά για τον ΠΑΟΚ - "Δώρο" από Ζαρντίμ!

Η νέα πληροφορία για τον Ιταλό και η οριστική προσφορά του Δικεφάλου. Το Sportdog.gr παρουσιάζει όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Ιταλού σούπερ σταρ. Πώς και πότε θα έρθει στην Τούμπα, ποιο είναι το συμβόλαιό του με τους Σαουδάραβες και ο ρόλος του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού.
 

Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο - ΠΑΟΚ: Το επόμενο 4ημερο, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί ο Ιουλιος, είναι πιθανό να ...φέρει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη ένα ποδοσφαιρικό σταρ όπως ο Τζιοβίνκο. Η στήλη πάντως φροντίζει και σήμερα να βάλει στην... σωστή βάση την πολύ δύσκολη και μεγάλη αυτή μεταγραφική υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, συνεισφέροντας στο ρεπορτάζ ουσιαστικά.
 
Θυμίζω πως η υπόθεση Τζιοβίνκο έχει δουλευτεί εδώ και σχεδόν 40 ημέρες, πολύ μεθοδικά απο πλευρας ΠΑΟΚ, με υπομονή και επιμονή. Για αυτό και τώρα, που πλησιάζει στο φινάλε, δεν κάνει βιαστικά βήματα, ούτε υπάρχει η ...πρεμούρα που εμφανίζεται απο τα ΜΜΕ και ειδικά τα ιταλικά. Τα τελευταία περισσότερο μαθαίνουν και βγάζουν πλέον πράγματα που προηγήθηκαν γιατί ΠΛΕΟΝ η υπόθεση έχει συγκεκριμένες κινήσεις που απομένουν. Ούτε μια περισσότερη ή λιγότερη, με τον ΠΑΟΚ να έχει ολοκληρώσει τον "φακελο προσφοράς" και να περιμένει τον Ιταλό να "χωρίσει" με την Αλ Χιλάλ.
 
Οι "Μιχείες" ,λοιπόν, παρουσιάζουν/ξεκαθαρίζουν/ερμηνεύουν/αποκαλύπτουν 4... θέματα που κάνουν ξανά την διαφορά.
 
1η) Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την ολοκληρωμένη προσφορά του στον Τζιοβίνκο, για bonus fee/net αποδοχές/bonus στόχων... Του έδωσε ακόμη και βοήθεια / προοπτική προκειμένου να λύσει με αποζημίωση το συμβολαιό του με την Αλ Χιλάλ... Έχει δηλαδή καλύψει- εδώ και πλέον ένα μήνα που μιλάει με τον Ιταλό  - όσα έπρεπε και ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ την αποφασή του, για την ακρίβεια να βγάλει το "διαζύγιο" με τους Σαουδάραβες! Στο δια ταύτα ο ΠΑΟΚ ότι ήταν να κάνει το έκανε απο την πλευρά του!
 
2η) Η επόμενη κίνηση είναι καθαρά του Τζιοβίνκο. Η δική του πλευρα πρέπει να τελειώσει την συνεργασία με την Αλ Χιλάλ. Και εδώ κρυβεται ένα μικρό...μυστικό. Το συμβολαιό του έχει επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2022, δεν λήγει δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Κι αυτό είναι θέμα γιατί ο Ιταλός έχει λαμβάνειν για την επόμενη/τελευταία του σεζόν στο κλάμπ του Ριάντ 5.800.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά και όσο κι αν τον καλύπτει ο ΠΑΟΚ με το bonus fee, θα πρέπει ένα σημαντικό ποσό απο τα 5,8 να το αφήσει για να αποδεσμευτεί. Για αυτό επισημαίνω πως είναι ΠΛΕΟΝ απόφαση του Τζιοβίνκο. Οχι για το αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ (σε αυτό έχει αποφασίσει / καταλήξει λόγω και Λουτσεσκου), αλλά για τα λεφτα που έχει λαμβάνειν απο την Αλ Χιλάλ...
 
 
3η) Το οτι το τελευταίο 48ωρο ο ένας μετά τον άλλον στην Ιταλία, δηλαδή μεταγραφικές ιστοσελίδες, δημοσιογραφικά portal, εφημερίδες και διάσημοι δημοσιογράφοι τύπου Ντι Μάρτζιο, γράφουν πως ο Τζιοβίνκο "λύνει ο συμβολαιό του και έρχεται στον ΠΑΟΚ" απηχούν την ...μιση αλήθεια. Η αλλη μισή αφορά την... πράξη, δηλαδή την αποδεσμευσή του απο τους σαουδάραβες. Είναι πολύ σημαντικό όμως κι αυτό δείχνει την ξεκάθαρη πρόθεση/επιλογή του Τζιοβίνκο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πως είτε ο ίδιος, είτε το μανατζερικό ή κοντινό του περιβάλλον, είτε οι ιταλικές ομάδες (τουλάχιστον 3)που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν, είτε συνδιαστικά αυτές οι πηγές διαρρέουν/παραδέχονται πως προτίμησε την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ απο τον επαναπατρισμό του! Αυτή είναι η ακριβής ερμηνεία του μπαράζ δημοσιευμάτων στην Ιταλία, με τα οποία τον στέλνουν στον "δικέφαλο"...
 
4η) Είναι αλήθεια, επίσης,πως ο Τζιοβίνκο και για οικογενειακούς λόγους ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη (και σε διαφορετικούς ρυθμούς ζωής) νωρίτερα, σε σχεση με την λήξη του συμβολαίου του στην Αλ Χιλάλ. Όπως θα πρέπει να πούμε όμως οτι και ο νέος κόουτς της. ομάδας του Ριάντ, ο γνωστός μας Ζαρντίμ, θεωρεί πως στο δικό του στυλ παιχνιδιού ο Τζιοβίνκο δεν κολλάει και δεν μπορεί να τον υπολογίζει για βασικό. Για αυτό άλλωστε είχε ζητήσει ενίσχυση στην θέση του Ιταλού, με παίκτη διαφορετικών χαρακτηριστικών. Κάτι (για το πλάνο του Ζαρτίμ) για το οποίο έχει ενημερωθεί εγκαίρως ο Τζιοβίνκο.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο… χτύπημα Ουάρντα σε ΠΑΟΚ - Μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα - Δεν πάει δανεικός!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags