Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Πηγαίνει σε άλλη ελληνική ομάδα;
| 2021-07-26 10:00:00

Απίστευτο… χτύπημα Ουάρντα σε ΠΑΟΚ - Μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα - Δεν πάει δανεικός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο… χτύπημα Ουάρντα σε ΠΑΟΚ - Μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα - Δεν πάει δανεικός!

Η πρόταση που έχει στα χέρια του και οι πρώτες σκέψεις του Αιγύπτιου. Οι λόγοι που έχει αποφασίσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν θέλει να πάει ξανά ως δανεικός από την Τούμπα και το πρόβλημά του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ποια ομάδα όμως στην Ελλάδα μπορεί να τον... καλύψει;
 

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Είναι γνωστό από την αρχή πως ο Ουάρντα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχουν την καλύτερη σχέση. Άλλωστε ποιος θα ξεχάσει πως στην προηγούμενη κοινή παρουσία τους στον Δικέφαλο ο Αιγύπτιος, αν και τον Ιανουάριο του 2017 ο Δικέφαλος του Βορρά είχε πληρώσει πριν λίγους μήνες 350.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, τον έδωσε δανεικό στον Ατρόμητο, μετά από εισήγηση του Ρουμάνου. Βέβαια στο Περιστέρι ο "Ντιμπιντάι" έβγαλε… μάτια καθώς σε 36 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 14 γκολ και 10 ασίστ.

Τα πράγματα δεν φαίνεται να άλλαξε στις σχέσεις των δύο ούτε τη δεύτερη φορά που συνυπάρχουν στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς τα πρώτα… σύννεφα ήρθαν μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, σε προπόνηση στην Ολλανδία, ο Αιγύπτιος, με τον Ρουμάνο να τον διώχνει. Βέβαια η συνέχεια ήταν πιο… περίεργη με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει άδεια ώστε να αποχωρήσει από την προετοιμασία για την πατρίδα του, λόγω προσωπικού οικογενειακού θέματος, όμως το τέλος φαίνεται να το προβλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό.

Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό ο Ουάρντα να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους Ασπρόμαυρους ενώ ήδη έχουν εμφανιστεί και οι πρώτοι μνηστήρες για αυτόν. Έτσι τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι η Γαλατασαράι τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση και θα ήθελε να τον κάνει δικό της, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, ενώ και η πιθανή συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ακόμα και αν αυτή δεν είναι το Champions League σίγουρα αποτελεί κίνητρο.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Αιγύπτιος θέλει να παραμείνει στην χώρα μας και όχι να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ακόμα ένα ζήτημα που έχει να λύσει πάντως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ότι ο Ουάρντα δεν θέλει να παίξει δανεικός σε ομάδα, αλλά να μείνει ελεύθερος και να μπορεί μόνος του να επιλέξει ποιος θα είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του. Απλά να υπενθυμίσουμε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ κοστίζει αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το transfernmarkt περίπου 1,5 εκατομμύριο, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης για να τον κάνει δικό του τον περασμένο Γενάρη δεν είχε πληρώσει κάποιο αντίτιμο, μιας και είχε έρθει ως ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - "Χουνέρι" σε Καγκάβα - Νέα κόντρα μετά τον Ουάρντα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags