Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή με απόφαση Λουτσέσκου - "Χουνέρι" σε Καγκάβα - Νέα κόντρα μετά τον Ουάρντα
| 2021-07-25 22:45:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - "Χουνέρι" σε Καγκάβα - Νέα κόντρα μετά τον Ουάρντα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - "Χουνέρι" σε Καγκάβα - Νέα κόντρα μετά τον Ουάρντα

Ο Ρουμάνος ετοιμάζει το έδαφος για το "δικό του παιδί" και δεν ακούει κανέναν. Τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία του Δικεφάλου, ποιον περιμένει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και γιατί η κατάσταση έχει... μπλέξει μετά την αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα από την Ολλανδία.

ΠΑΟΚ: Θετικά στοιχεία παρουσίασε ο Δικέφαλος του Βορρά τόσο στο φιλικό με τη Χέρακλες, επικρατώντας με 2-1 όσο και σε αυτά με την Άλκμααρ και την Φέγενορντ, τις οποίες νίκησε αμφότερες 2-1 με ανατροπές.

Φυσικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει αρκετά πράγματα και πρόσωπα, λίγες μόνο ώρες μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, παρότι εδώ και καιρό οι σχέσεις των δύο δεν είναι και οι καλύτερες.

Το μέλλον του Αιγύπτιου άσου στον ΠΑΟΚ είναι στον "αέρα", ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τη Χέρακλες έβγαλε την... είδηση, που αφορά στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και που μπορεί να συνδέεται με την περίπτωση του Ουάρντα. Ο Ρουμάνος τεχνικός ουσιαστικά στήριξε τον Σουριναμέζο άσο στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι τον υπολογίζει κανονικά για τη φετινή σεζόν.

"O Μπίσεσβαρ θα βρίσκεται μαζί μας από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο κάδρο μας. Γενικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών μου", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Λουτσέσκου, ο οποίος γνωρίζει από παλιά τον 33χρονο και ξέρει ότι μπορεί να του δώσει αρκετές λύσεις.

Βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί που υποστηρίζουν ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Σίντζι Καγκάβα, ειδικά τώρα που ο Ουάρντα μοιάζει να είναι εκτός πλάνων, ωστόσο ο Ρουμάνος κόουτς φαίνεται να προτιμά για την συγκεκριμένη θέση τον Μπίσεσβαρ, σε μια... άτυπη πλέον "κόντρα" που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως, ο Ιάπωνας σε όλα τα ματς της προετοιμασίας πήρε ευκαιρίες και στο τελευταίο με την Άλκμααρ έπαιξε για εξήντα λεπτά έχοντας θετική παρουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρεξήγηση" Λουτσέσκου με Γκαρσία - Γιατί πρέπει να συνεργαστούν - "Νέος" Τζόλης και Ουεντραόγκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags