Facebook Pixel Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός: Με... μισή ομάδα ο Ολυμπιακός στο Μπακού - Αυτή είναι η 11αδα του Μαρτίνς - Ποιοι ταξίδεψαν
| 2021-07-27 15:08:00

Με... μισή ομάδα ο Ολυμπιακός στο Μπακού - Αυτή είναι η 11αδα του Μαρτίνς - Ποιοι ταξίδεψαν

Sportdog Team
Με... μισή ομάδα ο Ολυμπιακός στο Μπακού - Αυτή είναι η 11αδα του Μαρτίνς - Ποιοι ταξίδεψαν

Πάρα πολλές απουσίες για τους Πειραιώτες, που πηγαίνουν στη ρεβάνς με τρομερά προβλήματα. Η αποστολή τους είναι δύσκολη, παρά το 1-0 του Γ. Καραϊσκάκης.

Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός: Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Νέφτσι στη ρεβάνς του 1-0 του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστό ότι οκτώ ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Αζέρους.

Συγκεκριμένα εκτός είναι οι Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Κρίστινσον, Αγκ. Καμαρά και Ντρέγκερ. Επίσης δεν θα αγωνιστεί και ο τιμωρημένος Μαντί Καμαρά.

Έτσι λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μαζί του τους Βατσλίκ, Τζολάκης, Λαλά, Τσούμιτς, Κούντε, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Αλγ. Μπα, Λιάτσο, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Νικόλη, Μάρκοβιτς, Χασάν, Μασούρα, Σουρλή, Αβραάμ, Καραργύρη, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά την 11αδα του επαναληπτικού, οι Πειραιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Τζολάκη, Λαλά, Σεμέδο, Σισέ ή Μπα, Μάρκοβιτς, Μασούρα, Κούντε, Σουρλή, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί ή Χασάν να έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν επάξια τα όποια κενά.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags