Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφή με εντολή Μιλόγεβιτς - Φέρνει 11αδατο, "καψώνι" σε Έλληνα - Πωλητήριο ή πάγκο!
| 2021-07-27 22:13:00

Μεταγραφή με εντολή Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Φέρνει 11αδατο, "καψώνι" σε Έλληνα - Πωλητήριο ή πάγκο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεταγραφή με εντολή Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Φέρνει 11αδατο, "καψώνι" σε Έλληνα - Πωλητήριο ή πάγκο!

Σούπερ όνομα για την Ένωση, επαφές πριν το παιχνίδι με τη Βελέζ. Οι "Κιτρινόμαυροι" αποφάσισαν πως χρειάζονται παίκτη για το αρχικό σχήμα, ο διεθνής άσος μπαίνει... σε δεύτερο ρόλο και αν δεν βρει ομάδα, θα μείνει για αναπληρωματικός. Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.

ΑΕΚ: Η Ένωση μπορεί να έχει βάλει σε προτεραιότητα τη ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League με τη Βελέζ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει στην άκρη τα μεταγραφικά που πρέπει να… τρέξουν.

Μια από τις βασικές θέσεις που αναζητούν παίκτη οι Κιτρινόμαυροι είναι αυτή του δεξιού μπακ μιας και εκεί υπάρχουν ο Όλεγκ Νταντσένκο, που φαίνεται να μην είναι στις προτεραιότητες του Μιλόγεβιτς, αλλά και ο Μιχάλης Μπακάκης που όλα δείχνουν ότι θα έχει ρόλο rotation στην ομάδα.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν βγει στην αγορά ώστε να βρεθεί ο παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας και φαίνεται ότι η μεταγραφή του Νταμιάν Λε Ταλέκ από την Μονπελιέ μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη και σε αυτό. Οι Γάλλοι φέρονται να έχουν προτείνει στην ΑΕΚ, μέσω του μάνατζέρ του, τον δανεισμό του Ματίας Σουάρες.

Ο 25χρονος βρίσκεται στη Μονπελιέ από τον Ιανουάριο του 2019 έχοντας πληρώσει 950.000 ευρώ στην Ντεφενσόρ. Με την γαλλική ομάδα αγωνίστηκε 10 φορές τη σεζόν 18-19, για να αποχωρήσει από εκεί τον Ιανουάριο του 2020 για να παίξει στη Νασιονάλ έχοντας 16 συμμετοχές, με ένα γκολ.

Παράλληλα ο Σουάρες έχει παίξει 3 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ η τωρινή του αξία στο transfermarkt είναι στις 500.000 ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές εικόνες από το εξωτερικό, ενώ το ύψος του (1,82) μπορεί να βοηθήσει αρκετά στα προβλήματα που φάνηκαν στην άμυνα της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή η Μονπελιέ δεν τον υπολογίζει και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση ώστε να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ που θέλει ο Μιλόγεβιτς, μπροστά από τον Μιχάλη Μπακάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο μπάσιμο "Τίγρη"! Κίνηση... ματ μέσα στη Θεσσαλονίκη – Θα προκαλέσει τρομερή αίσθηση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags