Facebook Pixel Super League:Στον... αέρα η Super League - Δήλωση με νόημα για σέντρα και τηλεοπτικά!
| 2021-07-28 00:10:00

Στον... αέρα η Super League - Δήλωση με νόημα για σέντρα και τηλεοπτικά!

Sportdog Team
Στον... αέρα η Super League - Δήλωση με νόημα για σέντρα και τηλεοπτικά!

Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο αυτή τη στιγμή όσον αφορά στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, όμως ένας από τους προέδρους ομάδας που είναι στην μεγάλη κατηγορία θεωρεί σίγουρο ότι η νέα Super League θα ξεκινήσει στην ώρα της.

Γιώργος Μποροβήλος: Σίγουρος για την έναρξη του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει λήξει το θέμα των τηλεοπτικών εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5. Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για την έλλειψη ομοψυχίας των συλλόγων σε ότι έχει να κάνει με την Super League.

"Θα έχουμε σέντρα, πιστεύω. Δεν γίνεται ένα πρωτάθλημα να μην έχει προγραμματιστεί. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει. Αυτές οι παθογένειες μας έχουν φέρει στο σημείο που βρισκόμαστε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ομοψυχία εκτός γηπέδων», ανέφερε και συνέχισε:

«Όσο τραβάει ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί θα έρθουν χειρότερα. Όσο δεν καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο τα προβλήματα του ώστε να τα λύσει, θα έχουμε παθογένειες. Σε λίγο θα βγαίνουμε από τον Μάιο στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι κουτσά στραβά θα ξεκινήσουμε, λοιπόν
", είπε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags