Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτες ατάκες για τον Ονιεκούρου που κλείνει στο Λιμάνι!
| 2021-07-28 10:00:00

"Καλύτερος από Ποντένσε ο Ονιεκούρου - "Πολύ οξύθυμος, θα μαλώσει ο…" - Θέλει και αντι-Φορτούνη!

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερος από Ποντένσε ο Ονιεκούρου - "Πολύ οξύθυμος, θα μαλώσει ο…" -  Θέλει και αντι-Φορτούνη!

Ο Νιγηριανός που θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη και το επόμενο "μπαμ". Γιατί στην Τουρκία επιμένουν και για ακόμα έναν παίκτη που απασχολεί τους Πειραιώτες και το προφίλ του ταλαντούχου ακραίου που ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός: Τρία ονόματα από την Τουρκία κυριαρχούν στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων το τελευταίο διάστημα, αν και ξεκάθαρα του Ονιεκούρου είναι εκείνο που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες ώρες, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον expert τού τουρκικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Τσιακίρη, προκειμένου να συλλέξει τις καλύτερες πληροφορίες για τον καθένα από αυτούς.

Ποια τα στοιχεία του Ονιεκούρου που μπαίνει στο αεροπλάνο για Ελλάδα, γιατί επιμένουν στην Τουρκία και για τη μεταγραφή του Φεγκουλί και γιατί είναι… επικίνδυνος ο Ενκουντού;

Διαβάστε την ανάλυση που έκανε στο sportdog ο καλός δημοσιογράφος και θα φτάσετε και εσείς στα κατάλληλα συμπεράσματα.

"Καλύτερος από Ποντένσε - Αυτός θα μαλώσει"

"Είναι σε καλή ηλικία, γρήγορος, καλός, γκολτζής, έχει τεχνική. Ήθελε να μείνει στη Μονακό αλλά τα τελευταία δύο χρόνια κόβεται και τον δίνουν στην Γαλατά. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Τερίμ, αλλά αν η Γαλατά δεν περάσει την Αϊντόχφεν θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει. Δεν έχει τέτοιον παίκτη ο Ολυμπιακός, τον θεωρώ καλύτερο από τον Ποντένσε ή τον Μπρούμα. Η Μονακό τον δίνει δανεικό, αλλά το ζήτημα είναι τι θέλει ο ίδιος, τι θέλει ο Ολυμπιακός κ.λπ.", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γ. Τσιακίρης.

Το σχόλιό σου για τον Ενκουντού;

"Αυτός είναι λίγο σαν τον Μπρούμα, με μέτριες σεζόν, αλλά έκανε μια καλή σεζόν με τη Μπεσίκτας και ανέβηκαν οι μετοχές του. Το γκολ δεν το έχει και πολύ, αλλά έχει ταχύτητα. Είναι πιο οξύθυμος, θα μαλώσει αυτός. Αλλά έχει ταχύτητα, είναι τεχνίτης, δημιουργεί και σκοράρει όπως και ο Ονιεκούρου". 

"Παίζει ψευτοεννιάρι - Αντι-Φορτούνης και παίκτης τού 7-8 ο Φεγκουλί - Αυτόν να πάρει ο Ολυμπιακός"

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Φεγκουλί, το όνομα του οποίου επίσης έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού;

"Ο Φεγκουλί παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει παίξει και ψευτοεννιάρι. Μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, αλλά το έχει λιγότερο το θέμα του εξτρέμ σε σχέση με τους Ονιεκούρου-Ενκουντού. Αλλά είναι παίκτης τού 7-8 ο,τι και να γίνει. Περισσότερο δημιουργεί και λιγότερο σκοράρει".

Τέλος, θέλω να μου πεις ποιον από αυτούς τους τρεις θεωρείς ως την καλύτερη λύση για τον Ολυμπιακό, που τυπικά ψάχνει για εξτρέμ; Και αν μπορεί να πάρει δύο από αυτούς, αφού το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμφωνία με τον Ονιεκούρου και στην Τουρκία επιμένουν για… φλερτ και με τον Φεγκουλί.

"Τον Ονιεκούρου θα επέλεγα. Ο Φεγκουλί είναι πιο πολύ για αντι-Φορτούνης ή αν έφευγε ο Χασάν για να συμπληρώσει ως δεύτερος φορ. Και οι τρεις είναι για βασικοί στον Ολυμπιακό, αλλά θα έπαιρνα τον Ονιεκούρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλέβει" παίκτη από ΠΑΟΚ ο Μαρινάκης! Θέλει να "τρελάνει" Σαββίδη - Έβγαλε μάτια πέρσι στον Δικέφαλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags