Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σφήνα" σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Χτυπάει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Θα "τρελαθούν" Μαρινάκης-Σαββίδης!
| 2021-07-28 17:51:00

"Σφήνα" σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Χτυπάει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Θα "τρελαθούν" Μαρινάκης-Σαββίδης!

του Νίκου Στεργίου
"Σφήνα" σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Χτυπάει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Θα "τρελαθούν" Μαρινάκης-Σαββίδης!

Η νέα επένδυση και η κόντρα που κανείς δεν φανταζόταν. Γιατί οι Θεσσαλονικείς είναι το απόλυτο φαβορί και το νέο εγχείρημα για τους "αιώνιους". Υπήρξε επαφή μάλιστα πρόσφατα και με αγαπημένο, πασίγνωστο, παλαίμαχο άσο...

Παναθηναϊκός: Με το πόδι στο γκάζι φαίνεται ότι βρίσκονται οι άνθρωποι των Πράσινων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, όπως έμαθε πρόσφατα το sportdog. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν αποφασίσει να οργανώσουν το γυναικείο τμήμα με καλύτερους όρους, για αυτό και ήδη έχουν προχωρήσει στην πρόσληψη του Γιάννη Χαραλαμπίδη για την άκρη του πάγκου.

Μάλιστα, στα αυτιά τού sportdog έφτασε η πληροφορία ότι υπήρξε επαφή και με παλαίμαχο άσο τού συλλόγου, που έχει εκτόπισμα στους οπαδούς και είναι πολύ αγαπητός, προκειμένου να στελεχώσει το προπονητικό τιμ. Ο λόγος; Επειδή οι Πράσινοι έχουν πάρει στα πολύ σοβαρά το θέμα με τη γυναικεία ομάδα.

Εδώ χρειάζεται να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που κυριαρχεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα ο Ολυμπιακός είχε συνδεθεί με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας (ως ομάδα που θα μπορούσε να την αγοράσει), που έχει όλα τα φόντα επίσης για να πρωταγωνιστήσει.

Αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι η γυναικεία ομάδα να αποκτήσει σωστό πλάνο, για να πρωταγωνιστήσει. Μια ιδέα που υπήρχε ήδη από την εποχή του Τάκη Οικονομόπουλου στον Ερασιτέχνη, αν και την περίοδο εκείνη είχε εγκαταλειφθεί.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει σφήνα στον ΠΑΟΚ (με το πλάνο, την οργάνωση και τις πολλές διεθνείς παίκτριες) και τον Ολυμπιακό (αν τελικά προχωρήσει το θέμα με τον Ποσειδώνα); Σαφώς δεν είναι καθόλου εύκολο και χρειάζονται επαγγελματικές δομές για να το πετύχουν.

Από την άλλη πλευρά μην αποκλείσετε μέσα στα επόμενα χρόνια, αν οι Πράσινοι κινηθούν σε επαγγελματικές βάσεις, με συνέπεια και σύνεση, να το πετύχουν μέσα στα επόμενα χρόνια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags