Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αμρ Ουάρντα: Σκέψεις για την απόκτηση του Αιγύπτιου άσου έχουν κάνει στο Τριφύλλι
| 2021-07-29 14:00:00

Χαμός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα που τον θέλει - Απόφαση Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα που τον θέλει - Απόφαση Ιβάν!

Θα φύγει από την Τούμπα για να πάει σε άλλη ομάδα του Big-4 ο Αιγύπτιος; Ο ταλαντούχος αλλά και ιδιότροπος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου θέλει να αποχωρήσει λόγω Λουτσέσκου και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλο σύλλογο της Αθήνας. Θα τον αφήσει άραγε ο Σαββίδης;

Παναθηναϊκός - Αμρ Ουάρντα: Σκέψεις για την απόκτηση του Αιγύπτιου άσου έχουν κάνει στο Τριφύλλι, αφού οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος δείχνουν ότι το μέλλον του Ουάρντα βρίσκεται (πολύ!) μακριά από τον ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Ουάρντα δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στον Δικέφαλο την καριέρα του, αφού η σχέση του με τον Λουτσέσκου είναι κάκιστη και ο ίδιος ψάχνεται για να βρει ομάδα και να παίξει μπάλα.

Κάπου εδώ εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, που προφανώς θα ήθελε έναν παίκτη με την αξία και την προσωπικότητα του Αμρ Ουάρντα στο ρόστερ του. Γιατί οι Πράσινοι είναι μεγάλη ομάδα και μπορούν να δώσουν τη φανέλα τού βασικού στον Αιγύπτιο, καθώς δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο Τριφύλλι που θα μπορούσε να κρατήσει στον πάγκο τον Ουάρντα.

Το ρεπορτάζ που έφτασε στα αυτιά του sportdog.gr, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Γιοβάνοβιτς προφανώς και είναι προβληματισμένος για τον χαρακτήρα του παίκτη - Αν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει μια συμφωνία με τους Πράσινους για να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη ή για να τον αφήσει ελεύθερο ώστε να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε να μάθει πληροφορίες από τον ΠΑΟΚ για τον Αιγύπτιο, αν και από τον Δικέφαλο προφανώς δεν μπορούσαν να πουν ψέματα: Η αγωνιστική του αξία είναι σημαντική, αλλά πρέπει να βρει το κουμπί του για να παίξει την μπάλα που ξέρει. Διαφορετικά... χαιρετίσματα!

Για να κλείσουμε: Δύσκολα, πολύ δύσκολα θα δούμε τον Ουάρντα με την πράσινη φανέλα (αν και, γράφουμε ξανά, ότι το ρεπορτάζ υπάρχει και είναι ζεστό), αλλά ας κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι υπάρχει και αυτή η προοπτική...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Υπογράφει με τον παιχταρά ο ΠΑΟΚ - Tάπα σε Ολυμπιακό - Κάνει πλάκα ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags