Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βγάζει μάτια ο Σουρλής - Κάθεται στον πάγκο ο Ραντζέλοβιτς!
| 2021-07-29 16:00:00

"Μεταγραφάρα" χαφ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα "σβήσει" Φορτούνη - "Τελειώνει" από το Λιμάνι ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μεταγραφάρα" χαφ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα "σβήσει" Φορτούνη - "Τελειώνει" από το Λιμάνι ο...

Η νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στο Μπακού, επί της Νέφτσι, αποκάλυψε πολλές και σημαντικές παραμέτρους για την ομάδα και τον αγωνιστικό Γολγοθά που έχει μπροστά της για τη συνέχεια...

Ολυμπιακός: Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το χθεσινό παιχνίδι στο Μπακού, δεδομένου ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είδε από τους παίκτες του πράγματα και θαύματα!

Αρχικά είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ως πρώτος, μεταξύ ίσων, ήταν ο νεαρός Σουρλής που μια ακόμα φορά έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Ο νεαρός άσος ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικός, έκοβε, έραβε, πάσαρε, μάρκαρε, γενικά έκανε τα πάντα και με πολύ πετυχημένο τρόπο στον χώρο του κέντρου. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να βλέπουν στο πρόσωπό του μια μεταγραφή... 11άδας στα χαφ ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν που έρχεται.

Επίσης, με πολύ κολακευτικά λόγια μιλούσαν μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και για τον Βαλμπουενά, που σε ένα ακόμα ματς έκανε τους πάντες από τη μία να χαίρονται με την περίπτωσή του, από την άλλη να λυπούνται που αυτός ο παίκτης είναι 37 ετών και όχι 27!

Ο Γάλλος είναι συγκινητικός και, φυσικά, πολύ αποδοτικός και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι στη δική του περίπτωση υπάρχει ποιότητα και όρεξη για να δίνει τα πάντα σε κάθε ματς. Πολύ περισσότερο σε μια σεζόν που ο Ολυμπιακός ατύχησε να χάσει τον Κώστα Φορτούνη ήδη από την περίοδο της προετοιμασίας του, ο Βαλμπουενά το δίχως άλλο μπορεί να... σβήσει τον τραυματισμό του αρχηγού και αγωνιστικά να περάσει το λιγότερο δυνατό απαρατήρητη η απουσία του Φορτούνη.

Τα θετικά, όμως, τελειώνουν κάπου εδώ, καθώς στο Λιμάνι είναι απογοητευμένοι πολύ από την παρουσία του Ραντζέλοβιτς! Ενώ όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού λίγο ως πολύ διακρίθηκαν εναντίον της Νέφτσι, ο Ραντζέλοβιτς ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς ήταν κακός. Μάλιστα, υπάρχουν φωνές στο Λιμάνι που (με δόση υπερβολής) αναφέρουν ότι αν έρθει μέχρι την Κυριακή ο Ονιεκούρου, είναι προτιμότερο να πάρει αυτόν στην αποστολή ο Πέδρο Μαρτίνς για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι παρά τον Ραντζέλοβιτς!

Ο νεαρός άσος είχε την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό, και μάλιστα σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό βράδυ, αλλά μια ακόμα ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν μέσα στο επόμενο διάστημα... τελειώσει από την 11άδα του Ολυμπιακού, και ο Μαρτίνς προτιμήσει άλλες λύσεις στο βασικό σχήμα σε μια προσπάθεια να τον αφυπνίσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρόκριση φέρνει νέο μπαμ στον Ολυμπιακό - Παίκτης έξι εκατομμυρίων ευρώ - Χουνέρι από ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags