Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιος βρίσκεται ψηλά στην λίστα για να "γυρίσει" η κατάσταση αγωνιστικά!
| 2021-07-30 16:00:00

Το πρώτο όνομα! Με αυτόν το "γυρίζει" ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ - "Ξεχωρίζει στα στημένα"

του Γιώργου Κτενά
Το πρώτο όνομα! Με αυτόν το "γυρίζει" ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ - "Ξεχωρίζει στα στημένα"

Η σημερινή μέρα βρήκε μουδιασμένους τους Κιτρινόμαυρους, μετά τη σφαλιάρα από τη Βελέζ, αλλά υπάρχει ρεπορτάζ που θέλει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σκέφτονται ήδη την επόμενη κίνηση όσο κι αν τώρα έχουν παγώσει κάπως οι εξελίξεις, με το όνομα του Νίκλας Ελίασον να βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους.

ΑΕΚ: Ο Σουηδός εξτρέμ της Νιμ θεωρείται κορυφαίος μεταγραφικός στόχος της ομάδας και το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο (δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο), ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην περίπτωση του Νίκλας Ελίασον!

O 25χρονος άσος μπορεί να προσφέρει πολλά στο γήπεδο, είναι αξιόλογη περίπτωση για την Ένωση και στους Κιτρινόμαυρους μπορεί να πάρει τη φανέλα του βασικού. Με λίγα λόγια, είναι η μεταγραφή που πρέπει να γίνει άμεσα... 

"Ξεχωρίζει στα στημένα - Ελαφρύς - Καλό παικτάκι - Δεν ξέρω αν τον έχουν για πώληση"

"Καλός παίκτης είναι, εξτρέμ, μεσοεπιθετικός, ξεχωρίζει στα στημένα και προέρχεται από καλή σεζόν. Τις προάλλες, μάλιστα, έπαιξε και στο πρώτο ματς της σεζόν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Πέρσι τον πήρε η Νιμ. Ελαφρύς παίκτης είναι, καλό παικτάκι, δεν έχει συγκεκριμένη θέση γιατί μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις μπροστά. Η Νιμ των ψιλοϋπολόγιζε, δεν ξέρω αν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν".

"Δεν κάνει κάπου μπαμ - Στάθηκε με αξιοπρέπεια - Αυτό μετράει πάνω από όλα"

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει στο παιχνίδι του;

"Είναι χρήσιμος χωρίς να κάνει κάπου το μπαμ. Κάνει πολλές δουλειές, καλύπτει ανάγκες, σε όλα μπορείς να τον υπολογίζεις, ίσως όχι τόσο πολύ στο γκολ. Αλλά είναι μέσα στη δημιουργία των φάσεων και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα".

Η ομάδα του τι έκανε στο γαλλικό πρωτάθλημα την τελευταία σεζόν;

"Η Νιμ έπεσε μεν, δεν έμεινε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτός στάθηκε με αξιοπρέπεια, ήταν στους 4-5 που ξεχώρισαν από την ομάδα του, από αυτούς που τους κρατάς αν θέλεις να πάρεις την άνοδο".

"Βασικός στην ΑΕΚ - Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο - Θέλουν να ξεφορτωθούν συμβόλαια"

Στην ΑΕΚ έρχεται και κάνει τη διαφορά;

"Τον Ελιάσον τον παίρνει για βασικό, είναι παίκτης με επίπεδο, θα βάλει κάποια γκολ, θα δώσει κάποιες ασίστ, θα χτυπήσει κάποια στημένα. Είναι του γρήγορου ποδοσφαίρου, μπροστά η Νιμ είχε ωραία δομή με τρεις καλούς τεχνίτες και έναν συμπαθητικό φορ. Μην έχουμε αρνητική εικόνα επειδή δεν έσωσε την κατηγορία, μιλάμε για το γαλλικό πρωτάθλημα".

Οπότε θεωρείς ότι είναι καλή λύση για την Ένωση, αν τελικά ερθει;

"Είναι η καλύτερη αγορά οι ομάδες που πέφτουν στη Γαλλία. Γιατί έχουν καλό υλικό, παίκτες δοκιμασμένους και αξίας, που θέλουν να ξεφορτωθούν τα συμβόλαιά τους. Απλά θεωρώ ότι τον υπολογίζουν. Είναι συμπαθητικό παιχτάκι, μπορεί να σταθεί, δεν είναι κάποιος που πέρασε απαρατήρητος. Κάθε άλλο, ήταν στους καλούς της Νιμ, ομάδα που έκανε και φιλότιμη προσπάθεια για να σωθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λάθος ο Μιλόγεβιτς - 10άρι ο Φορτούνης, όχι ο Μάνταλος - Γίνε Ολυμπιακός- Έδιωξε κόσμο ο Τίγρης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags