Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τα βασικά ονόματα που υπάρχουν στη λίστα τους για αριστερό μπακ!
| 2021-08-01 10:00:00

Η λίστα των αριστερών μπακ για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τα φαβορί και οι Νο1 - Ένας κοινός στόχος!

Οι Μιχείες
Η λίστα των αριστερών μπακ για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τα φαβορί και οι Νο1 - Ένας κοινός στόχος!

Πώς διευκολύνει ο... Ονιεκούρου και μπλοκάρει ο Τζιοβίνκο. Το sportdog.gr αποκαλύπτει τα δέκα ονόματα των δύο short list. Ποιος έχει plus 65% πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ποιος είναι πρώτος στόχος ξανά του Δικεφάλου.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βασικό αριστερό μπακ ψάχνουν οι Πειραιώτες. Το ίδιο και ο Δικέφαλος, παρότι υπάρχει για εκεί και ο ... λοχαγός του "στρατηγού" Λουτσέσκου, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στα... ανεπίσημα για αριστερό μπακ, βαρβάτο, ρίχνει κλεφτες ματιές στο παζάρι και η ΑΕΚ, παρότι ο Χατζησαφί (που δεν είναι κλασικός μπακ και κάπου έχει...ξεχάσει την θέση) χαιρέτησε την Σεπαχάν και έρχεται ΟΑΚΑ.

Πάνε να κτυπήσουμε στο ψαχνό: στου Ρέντη υπάρχει short list 5 υποψηφίων αριστερών μπάκ,χωρίς να ξέρω την ακριβή σειρά. Ξεκινώ απο του Αρκάντιους Ρέτσα, του Πολωνού, περισσότερο μέσου και λιγότερο μπακ της Αταλάντα, που σύμφωνα με την ιταλική πιάτσα agents και παρά το πρέσινγκ της Σπέτσια έχει πάνω απο 65´% πιθανότητες να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα"...

Του Κολομβιανού με το ισπανικό διαβατήριο (άρα δεν πιάνει θέση ξένου) Γιονάν Μοχίκα, που η Ζιρόνα τον Αύγουστο θα πέσει και κάτω απο τα 2.000.000 ευρώ,με άμεση ενδιαφερόμενη μόνο την... Σπέτσια της Πριμέρα Ντιβιζιόν, δηλαδή την Έλτσε!Του Ραχμάν Μπάμπα, που έχει πάντως υποχωρήσει αρκετά αφού είναι Αφρικανός και μετά τον Ονιεκούρου έκλεισαν οι θέσεις ξένων.

Και δώστε βάση εδώ: και δυο ονομάτων που δεν έχουν διαρρεύσει, μπακ που αγωνίζονται όμως, στην Ευρώπη. Το διευκρινίζω για να μην πάει το μυαλό κάποιων στον Ουρουγουανό Πικέρες. Παρεμπιπτόντως το...φάγανε το παιδί αφού τραυματίστηκε

Στην Τούμπα επίσης υπάρχει short list 5 υποψηφίων αριστερών μπακ. Του Τσέχου Γιάν Μπορίλ, του Ολλανδού Βίλεμς, του Περουβιανού της Σεντ Ετιέν Μιγκέλ Τραουκό, του Πορτογάλου Πέδρο Ρεμπότσο και του πρώην δικού τους Ραχμάν Μπάμπα.

Μάλιστα στην πιάτσα ακούγεται έντονα πως οι "ασπρόμαυροι" έχουν επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του Γκανέζου και προσπαθουν να πιέσουν καταστάσεις, ακόμη και...διαρρέοντας το ενδιαφέρον τους για σοβαρες άλλες υποψηφιότητες αριστερών μπακ (όπως του 30χρονου διεθνή Τσέχου κι αρχηγού της Σλάβιας Πράγας).

Παρεμπιπτόντως είναι απορίας άξιον πως ο Τραουκό,που πέρσι για 2 μήνες απασχολούσε σοβαρά τον Ολυμπιακό, δεν παίζει ως υποψήφιος αυτό το καλοκαίρι (σε αντίθεση με άλλους, επίσης περσινούς στόχους, στα εξτρεμ). Εκτός κι αν έχει να... κάνει με την Σεντ Ετιέν, την ομάδα του και την υπόθεση... Σισέ που οι "στεφανουά" θέλουν και τον... εμπλέκουν.

Επίσης ο Πορτογάλος Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ, που παραχωρείται με 500 - 600.000 ευρώ φέρεται να απασχολεί και την ΑΕΚ, εκτός απο τις Λέγκια, Χαποέλ Μπερ Σεβά. Όπως και ο Πικέρες πρώτα είχε προταθεί στους "κιτρινόμαυρους", πριν... πάει και στους "ερυθρόλευκους".

Στο δια ταύτα: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν συνολικά δέκα υποψήφιους αριστερούς μπακ και λογικά απο το συγκεκριμένο δείγμα ονομάτων θα επιλέξει ο καθένας απο έναν....

Ο μοναδικός που βρίσκεται και στις δύο λίστες, στην κορυφή αυτής του ΠΑΟΚ και χαμηλά σε εκείνη του Ολυμπιακού, είναι ο Μπάμπα...

Όλοι οι υποψήφιοι εκτός απο τον Ολλανδο Βίλεμς ανήκουν σε ομάδες, άρα θα πρέπει να γίνει μεταγραφή με αγορά...

Τέλος, αν στους Πρωταθλητές το ντιλ με τον εξτρεμ (Ονιεκούρου) ανοίγει τον δρόμο για να φουλάρουν για τον αριστερό εξτρεμ, στους Κυπελλουχους η αναμονή του Τζοβίνκο επηρεάζει (και οικονομικά) την επιλογή του εκλεκτού αριστερού μπακ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λίστα των αριστερών μπακ για ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό - Τα φαβορί και οι Νο1 - Ένας κοινός στόχος


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags