Facebook Pixel ΑΕΚ: Είδηση-"βόμβα" στις τάξεις της ΑΕΚ - Εκτός πλάνων δύο παίκτες!
| 2021-08-01 19:00:00

Μόλις "έσκασε": Είδηση-"βόμβα" στις τάξεις της ΑΕΚ - Εκτός πλάνων δύο παίκτες!

Sportdog Team
Μόλις "έσκασε": Είδηση-"βόμβα" στις τάξεις της ΑΕΚ - Εκτός πλάνων δύο παίκτες!

Είδηση της τελευταίας στιγμής στην Ένωση, καθώς δύο ποδοσφαιριστές, ο ένας μάλιστα βασικός, αποφασίστηκε να μείνουν εκτός πλάνων και ουσιαστικά να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

ΑΕΚ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο, καθώς σήμερα (1/8) το απόγευμα οι Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και ότι πρέπει να ψάξουν για ομάδα.

Ο αποκλεισμός-σοκ από τη Βελέζ στο Europa Conference League ήταν σίγουρο ότι θα φέρει ανακατατάξεις στην ΑΕΚ και στην σημερινή απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα, ο βασικός Λόπες και ο Νταντσένκο έμαθαν τα δυσάρεστα για αυτούς νέα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση, ωστόσο ειδοποιήθηκε ότι ήδη ξεκινάει η διαδικασία για να βρεθεί ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όσον αφορά στον Νταντσένκο, ο Ουκρανός μπακ θα... υποβιβαστεί στην ΑΕΚ Β' μέχρι να βρεθεί λύση και με το δικό του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ ως το 2024.

Έτσι, μαζί με τον Σιμάο, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να αποχωρήσει, οι Λόπες και Νταντσένκο είναι συνολικά οι τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται για φέτος από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags