Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ξεφτίλα ΠΑΟ, καλύτερος ο Ολυμπιακός Β’ - Είναι... νεκροί Μακέντα-Καρλίτος, δεν υπάρχει Μπουζούκης"
| 2021-08-01 20:15:00

"Ξεφτίλα ΠΑΟ, καλύτερος ο Ολυμπιακός Β’ - Είναι... νεκροί Μακέντα-Καρλίτος, δεν υπάρχει Μπουζούκης"

του Γιώργου Κτενά
"Ξεφτίλα ΠΑΟ, καλύτερος ο Ολυμπιακός Β’ - Είναι... νεκροί Μακέντα-Καρλίτος, δεν υπάρχει Μπουζούκης"

Ξέσπασμα από τον Τότη Φυλακούρη, γιατί στηρίζει τον Γιοβάνοβιτς. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού σχολιάζει τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, τις κινήσεις που έχουν γίνει και εξηγεί γιατί δεν... πιστεύει καθόλου στο ρόστερ που έχει φτιάξει μέχρι στιγμής. Πού χρειάζεται ενίσχυση;

Παναθηναϊκός: Την έντονη ανησυχία που υπάρχει στους Πράσινους μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση και τη βαριά ήττα στο φιλικό με την Άλκμααρ, αν και η αλήθεια είναι ότι εναντίον τής Φένλο το Τριφύλλι παρουσιάστηκε κάπως βελτιωμένο, εξέφρασε μέσω του sportdog ο Τότης Φυλακούρης.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν στο Τριφύλλι, στους Μακέντα και Καρλίτος που είναι... πεθαμένοι από πέρσι, στον Μπουζούκη που είναι εξαφανισμένος, αλλά και στον Αλεξανδρόπουλο (και όλους τους πιτσιρικάδες) που χρειάζονται προσοχή για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην επιλογή τού Βονόρτα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού β΄, ενώ σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός β΄ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς.

"Νεκροί Μακέντα-Καρλίτος από πέρσι - Δύο διεισδύσεις ο Χατζηγιοβάνης - Αυτό με στεναχώρησε με Άλκμααρ"

"Σωστά τα γράφουν για τον Παναθηναϊκό, και εσείς στο sportdog σωστά τα γράφετε, αλλά η μόνη δικαιολογία είναι ότι είναι ανέτοιμος. Υλικό όμως δεν έχουμε. Εξτρέμ δεν έχουμε, παίκτη κοντρολαρισμένο στο κέντρο για να προωθήσει την μπάλα δεν έχουμε, κάποιον αριστεροπόδαρο πίσω για να δώσει την μπάλα στα χαφ δεν έχουμε. Μακέντα και Καρλίτος είναι νεκροί από πέρσι, φέτος θα παίξουν; Ο Χατζηγιοβάνης θα κάνει πέντε διεισδύσεις, θα περάσει δύο, αλλά δεν είναι κάτι αυτό. Δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ. Το μόνο που δικαιολογώ είναι ότι δεν είναι έτοιμοι. Συν ότι δεν έχουμε τους παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα ψηλά. Εναντίον της Φενλό, βέβαια, παρουσιάστηκαν κάπως καλύτεροι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Τότης Φυλακούρης.

Πού χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός;

"Στην επίθεση, στο κέντρο και στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια συνηθισμένη ομάδα, με ξένους παίκτες και μικρής ποιότητας παίκτες. Δεν γίνεται ο ΟΦΗ, ο Άρης κ.λπ. να παίρνουν καλούς παίκτες και ο Παναθηναϊκός όχι. Δεν πολυστεναχωρήθηκα για το 3-0 από την Αλκμαάρ, αλλά για ότι μέχρι το 60-65 δεν είχαμε κάνει κάτι με αξιώσεις σε εκείνο το ματς. Το να πάρει ο Αλεξανδρόπουλος την μπάλα και να κάνει μια φάση, δεν λέει πολλά".

"Δεν υπάρχει ο Μπουζούκης - Μου αρέσει ο Γιοβάνοβιτς - Ξεφτίλα να είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός β΄"

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τη διαχείριση που πρέπει να γίνει στα νέα παιδιά;

"Να τα συγκρατούμε αυτά τα παιδιά, να τους κρατάμε μην παίρνει το μυαλό τους αέρα, γιατί είναι πιτσιρίκια. Να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Είδατε τι έγινε με τον Μπουζούκη: Έγραψαν δύο-τρεις φορές καλά πράγματα για αυτόν και τώρα ο Μπουζούκης δεν υπάρχει".

Μπορεί να αλλάξει την κατάσταση ο Γιοβάνοβιτς ή θα δουμε τα περσινά; 

"Μου αρέσει ως προπονητής, τον είχα ζήσει, είναι χαμηλών τόνων, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, είναι από ποδοσφαιρική σχολή που μου αρέσει. Έχει ένα χαρακτηριστικό: Αγκαλιάζει τους πιτσιρικάδες, όλη την ομάδα δηλαδή, το εντελώς αντίθετο από τον Μπόλονι. Δεν είναι μοχθηρός, υβριστικός, να κάνει, να ράνει. Είναι προπονητής που δίνει την ευκαιρία για να διορθωθεί".

Από φέτος υπάρχει και ο Παναθηναϊκός β΄, ποια είναι η άποψή σας για την επιλογή του Βονόρτα και τη στελέχωση που υπάρχει στην ομάδα;

"Ο Γιάννακης είναι σοβαρό παιδί, γνώστης του ποδοσφαίρου, πολύ συζητήσιμο και χρυσό παιδί. Αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται να έχει κάποιον στο πλάι του, να μην κάνουν τα λάθη που κάνουν στη μεγάλη ομάδα. Γιατί με παίρνει στο τηλέφωνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού και με ανησυχεί, με ρωτάνε αν ξέρω τι γίνεται με την ομάδα. Εγώ ξέρετε τι βλέπω; Ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη β' ομάδα από την πρώτη του Παναθηναϊκού. Ε, δεν είναι ξεφτίλα αυτό;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούμαρα τα 15 εκατ. στον ΠΑΟ - Τον Σεπτέμβρη έτοιμη η ομάδα - Αποδεκατισμένη στη Β΄ Εθνική!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags