Facebook Pixel Ολυμπιακός: O μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!
| 2021-08-02 10:00:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό! Εκεί φέρνει τώρα παίκτη ο Μαρινάκης - Πάγκο ο Ματιέ - Έκπληξη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή στον Ολυμπιακό! Εκεί φέρνει τώρα παίκτη ο Μαρινάκης - Πάγκο ο Ματιέ - Έκπληξη

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς οι Πειραιώτες βάζουν ξανά επί τάπητος το θέμα τής ενίσχυσης στη θέση του εξτρέμ, ανεξάρτητα από τη μεταγραφή τού Ονιεκούρου στο Λιμάνι!
 

Ολυμπιακός: Τα καλύτερα έρχονται για τους Πειραιώτες και τους οπαδούς τους, καθώς όπως όλα δείχνουν ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν αέρα από τη Νέφτσι με αποτέλεσμα να βρουν απέναντί τους την Λουντογκόρετς και φτάσαμε, τώρα, να μιλάμε ξανά για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Το ρεπορτάζ από την πλευρά του Ολυμπιακού, όποιο ρεπορτάζ μπορεί να υπάρχει αυτή την ώρα, αναφέρει ότι ο Πειραιώτες θα ψάξουν για έναν εξτρέμ τύπου Βαλμπουενά μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου - Κίνηση η οποία, προφανώς, είναι ανεξάρτητη από τη μεταγραφή τού Ονιεκούρου στο Λιμάνι.

Δηλαδή έναν παίκτη που θα παίζει από άκρα και θα συγκλίνει προς τον άξονα! Τέτοιος παίκτης ακριβώς είναι ο Βαλμπουενά, και μάλιστα με οργανωτικά στοιχεία είναι ο Βαλμπουενά, αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του για όλη τη σεζόν.

Για την ακρίβεια ο σχεδιασμός που έχει κάνει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ο Ολυμπιακός να στηριχτεί πάνω στον Γάλλο άσο στα προκριματικά, αλλά στη συνέχεια να τον έχει περισσότερο στον πάγκο και λιγότερο στην 11άδα.

Ανοιχτές τις κεραίες τους έχουν οι Πειραιώτες, λοιπόν, για να φέρουν έναν ακόμα εξτρέμ πλην του Ονιεκούρου, ανεξάρτητα από τις κινήσεις που θα γίνουν στις υπόλοιπες θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν κωλώνει ο Σουρλής - Ευτυχώς έχασε γκολ ο Χασάν - Εκεί να πάρει παίκτη - Δεν μπορεί ο..."!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags