Facebook Pixel Sportdog.gr | Βούιξε όλος ο Βόλος: Για αυτό "τελείωσε" τον Ουάρντα ο Μπέος - Δεν τον θέλει στην ομάδα του!
| 2021-08-02 16:00:00

Βούιξε όλος ο Βόλος: Για αυτό "τελείωσε" τον Ουάρντα ο Μπέος - Δεν τον θέλει στην ομάδα του!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βούιξε όλος ο Βόλος: Για αυτό "τελείωσε" τον Ουάρντα ο Μπέος - Δεν τον θέλει στην ομάδα του!

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου δεν θέλησε να ξαναφέρει στην ομάδα τον Αμρ Ουάρντα, παρότι από τον ΠΑΟΚ ο Αιγύπτιος είχε "τελειώσει" και ο δήμαρχος του Βόλου είχε τον τρόπο για να τον ξαναφέρει!
 

ΠΑΟΚ - Αχιλλέας Μπέος: Έκπληξη προκάλεσε στη φίλαθλη κοινή γνώμη το γεγονός της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Μπέος, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι δεν θα τον ξαναφέρει στην ομάδα καθώς μια περίπτωση παίκτη όπως του Ουάρντα δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο ελληνικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τις πηγές του στον Βόλο και έμαθε ότι ολόκληρη η πόλη περίμενε ότι ο Μπέος θα "έκοβε" κάθε γέφυρα επιστροφής του Ουάρντα. Οι λόγοι, όπως μάθαμε, δεν είναι ποδοσφαιρικοί, αλλά υπάρχουν άλλες αιτίες που ανάγκασαν τον Μπέο να φτάσει σε αυτή την απόφαση. Και, μάλιστα, να την ανακοινώσει επίσημα...

Άνθρωποι του συλλόγου αναφέρουν ότι η ομάδα έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε την ανακοίνωση-ενημέρωση. Αν και είναι γνωστό ότι διατηρεί με τον ΠΑΟΚ άριστες σχέσεις και από τη στιγμή που ο Ουάρντα δεν υπολογίζεται στον Δικέφαλο, ο δρόμος για τον Βόλο ήταν ανοιχτός.

Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι, λοιπόν, που η πόρτα του Βόλου έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα, αλλά ζητήματα που αφορούν "αρχές και αξίες και μια πλήρως κοινωνικά αποδεκτή συμπεριφορά", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπέος στην ανακοίνωσή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει τεράστια πρόταση στον ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες! Ραγδαίες εξελίξεις με απόφαση Ιβάν - 18,5 εκατ.




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags