Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκάει τεράστια πρόταση τις επόμενες ώρες! Ραγδαίες εξελίξεις με απόφαση Σαββίδη - 18,5 εκατ.
| 2021-08-01 17:55:00

Σκάει τεράστια πρόταση στον ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες! Ραγδαίες εξελίξεις με απόφαση Ιβάν - 18,5 εκατ.

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει τεράστια πρόταση στον ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες! Ραγδαίες εξελίξεις με απόφαση Ιβάν - 18,5 εκατ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για αυτό και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η δική του απόκριση στην πρόταση που περιμένουν στον σύλλογο μέσα στις επόμενες ώρες.

ΠΑΟΚ: Ραγδαίες αναμένεται να είναι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες με το θέμα τής πώλησης του Χρήστου Τζόλη από τον Δικέφαλο, καθώς έγκυρο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι η Νόριτς μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του νεαρού άσου.

Οι Άγγλοι θέλουν πολύ να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζόλη και η πρότασή τους, όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν άριστα το ρεπορτάζ, αφορά στην καταβολή 8+3 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η μεταγραφή: Τα 8 εκατ. θα δοθούν άμεσα και τα υπόλοιπα θα έχουν τη μορφή εξασφαλισμένου μπόνους.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο παίκτης τού ΠΑΟΚ έχει στα χέρια πρόταση ύψους 7,5 εκατ. ευρώ από την Νόριτς: 1,5 εκατ. για κάθε έναν χρόνο από το 5ετές συμβόλαιο που του προσφέρουν.

Συνολικά, δηλαδή, η πρόταση του αγγλικού συλλόγου φτάνει στα 18,5 εκατ. ευρώ, ποσό που δείχνει πόσο θέλουν στην ομάδα τους τον νεαρό άσο οι Άγγλοι. 

Μόνο που υπάρχει ένα αλλά... Ο Σαββίδης έχει ορίσει ως τιμή τού παίκτη τα 15 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, και όχι τα 11 που προσφέρουν από τη Νόριτς. Κάτι που σημαίνει ότι ο Τζόλης έχει ένα συγκεκριμένο στάτους για τον Δικέφαλο και πολύ δύσκολα (ως και εντελώς απίθανα) θα γίνει αποδεκτή αυτή η πρόταση των Άγγλων για τον Τζόλη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φαβορί για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν… - Βρήκε ομάδα ο Ουάρντα - Αποκάλυψη Σαββίδη σε οπαδούς"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags