Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όλη η αλήθεια για Τζιοβίνκο, Ουάρντα και Τζόλη στον Δικέφαλο!
| 2021-08-01 12:00:00

"Φαβορί για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν… - Βρήκε ομάδα ο Ουάρντα - Αποκάλυψη Σαββίδη σε οπαδούς"

του Γιώργου Κτενά
"Φαβορί για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν… - Βρήκε ομάδα ο Ουάρντα - Αποκάλυψη Σαββίδη σε οπαδούς"

Συνέντευξη-βόμβα: Οι προτάσεις για Τζόλη, οι μεταγραφές και η 11αδα. Τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνάντησή του στη Θεσσαλονίκη με φίλους του Δικεφάλου, η υπόθεση Τζιοβίνκο και γιατί ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση για τον νεαρό Έλληνα άσο. Αλλαγή φιλοσοφίας από Ραζβάν Λουτσέσκου με τους νεαρούς.

ΠΑΟΚ: Συνέντευξη με αμέτρητες ειδήσεις στο sportdog.gr από τον Νίκο Πετρουλάκη, που αναφέρθηκε στο θέμα τού Τζιοβίνικο και της αποκλειστικής διαχείρισης από τον Λουτσέσκου, στις εξελίξεις με τον Ουάρντα που είχε τελειώσει από την ημέρα τής επιστροφής τού Λουτσέσκου αλλά και στο αν έχει πωληθεί ο Τζόλης που έχει εξαφανιστεί από τον Δικέφαλο.

Ακόμα, ο γνωστός Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Μιχαϊλίδη, που φέτος θα έχει φανέλα βασικού με τον Βαρέλα στο πλευρό του, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει φέρει ακόμα στον Δικέφαλο τεχνικό διευθυντή.

"Αυτός θα φέρει Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ - Πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα - Απόλυση Λουτσέσκου"

"Το θέμα του Τζιοβίνικο το διαχειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο Λουτσέσκου, ζήτησε ο ίδιος να το χειριστεί. Δεδομένου ότι μπορεί να τον φέρει με λιγότερα χρήματα, καθώς είναι εκατομμυριούχος αφού έπαιρνε 9 εκατ. ευρώ τον χρόνο επί τρία χρόνια στις ΗΠΑ και τώρα παίρνει 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην Αλ Χιλάλ. Έχει καθαρίσει με τα οικονομικά του, τώρα τον ενδιαφέρει να παίξει μπάλα και να παίξει για τον Λουτσέσκου", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αν έρθει στον ΠΑΟΚ και είναι ο παίκτης που ξέρουμε και δεν έρθει για χαβαλέ, θεωρώ ότι ο Δικέφαλος θα είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση πρωταθλήματος. Ο Λουτσέσκου τού έδινε χρόνο συμμετοχής στην Αλ Χιλάλ για να κάνει τη διαφορά, αλλά στην τελευταία του σεζόν δεν τα κατάφερε και την πλήρωσε στο τέλος ο Λουτσέσκου με την απόλυσή του. Θεωρώ ότι κάπου αισθάνθηκε άσχημα και ο Τζιοβίνκο από αυτή την εξέλιξη, για αυτό τώρα θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει για τον Λουτσέσκου".

"Τελείωσε από τον ΠΑΟΚ - Να ξεφορτωθεί τον Ουάρντα - Χαμηλή πρόταση για τον Τζόλη"

Τι γίνεται με Ουάρντα στην ομάδα;

"Τελείωσε από τον ΠΑΟΚ, ήταν μια παρουσία παίκτη με ημερομηνία λήξεως. Με το που ανακοινώθηκε ότι έρχεται ο Λουτσέσκου, από τότε έλεγα ότι τελείωσε ο Ουάρντα. Και παρά τις προσπάθειες του Βιεϊρίνια που μπήκε ως πυροσβέστης για να σώσει την κατάσταση. Δεν γουστάρονται, δεν υπάρχει χημεία. Άρα ήταν παίκτης με ημερομηνία λήξης. Πήγε στην Αίγυπτο, που έχει μεγάλη θρησκευτική γιορτή αυτό το διάστημα - αντίστοιχη με το δικό μας Πάσχα. Είπε ότι έχει πρόβλημα υγείας ο πατέρας του, για αυτό έδωσε το πράσινο φως ο Λουτσέσκου, που έψαχνε ευκαιρία για να τον ξεφορτωθεί. Πιστεύω ότι έχει βρει ομάδα ο Ουάρντα, αλλά να δούμε τις εξελίξεις".

Πρόσφατα ο Τουρσουνίδης δήλωσε ότι έχει πωληθεί ο Τζόλης - Ισχύει κάτι τέτοιο;

"Όταν δεν τον έβαζε να αγωνιστεί ο Γκαρσία στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Τουρσουνίδης έλεγε από τότε ότι θεωρούσε πως τον έχουν πουλήσει. Αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, ενώ ακόμα πρόταση δεν έχουμε δει. Η Μπριζ που έκανε μια πρόταση, ήταν χαμηλή και είχε να κάνει και με τον Κρμέντσικ. Για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση για τον Τζόλη".

"Κλάταρε αγωνιστικά και ψυχολογικά - Επικίνδυνη η περίπτωση Τζόλη - Βασικός ο Μιχαϊλίδης - Τι αποκάλυψε ο Σαββίδης"

Τι συμβαίνει με τον Τζόλη όμως και έχει εξαφανιστεί;

"Ανέβασε πολύ γρήγορα επίπεδο και ένας 18χρονος δεν μπορεί να γίνει ηγέτης σε μια ομάδα, αλλά στον ΠΑΟΚ τα περίμεναν όλα από εκείνον. Αποτέλεσμα το παιδί να κλατάρει και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, γιατί κάπου το μυαλό του επηρεάστηκε πολύ από τις εξελίξεις και η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη. Άλλωστε και τα εργομετρικά του έλεγαν ότι είναι επικίνδυνη περίπτωση καθώς υπήρχε κίνδυνος για να τραυματιστεί".

Ξεχώρισε κάποιος στην προετοιμασία;

"Ο Μιχαηλίδης ξεχώρισε, που κέρδισε τη μάχη με τον Κρέσπο. Θα είναι βασικός με τον Βαρέλα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με τον Ίνγκασον. Η τετράδα των στόπερ θα είναι Βαρέλα-Μιχαϊλίδης και Κρέσπο-Ίνγκασον. Από την προετοιμασία βγαίνει ότι ο Λουτσέσκου δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς που δεν αξιοποίησαν άλλοι προπονητές όπως ο Βρακάς, ο Κωνσταντέλλος και ο Κούτσιας. Ο Λουτσέσκου επικεντρώνει το ενδιαφέρον του σε αυτούς τους τρεις, κάνει ειδικές προπονήσεις μαζί τους και δεν αποκλείω να έχουν πολλές συμμετοχές τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Για τον Σαββίδη τι μπορούμε να πούμε;

"Ο Σαββίδης βρισκόμενος στη Χαλκιδικη, δεν κουνήθηκε από το Πόρτο Καρράς καθόλου, πλην του Σαββάτου το βράδυ που βγήκε μαζί με συνεργάτες του και έφαγαν σε μια ψαροταβέρνα. Όταν ρωτήθηκε από τους ντόπιους γιατί δεν πήρε τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ, τους αποκάλυψε ότι εμπιστεύεται τον Λουτσέσκου. Όταν τελειώσουν οι μεταγραφές, συμπλήρωσε, θα δούμε πώς θα οργανώσουμε την ΠΑΕ με νέα στελέχη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λίστα των αριστερών μπακ για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τα φαβορί και οι Νο1 - Ένας κοινός στόχος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags