Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Μποέμιανς - Ποιος κάνει ντεμπούτο - Τι αποφάσισε ο Λουτσέσκου για Κούρτιτς
| 2021-08-03 20:30:00

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Ποιος κάνει ντεμπούτο - Τι αποφάσισε ο Λουτσέσκου για Κούρτιτς

Sportdog Team
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Ποιος κάνει ντεμπούτο - Τι αποφάσισε ο Λουτσέσκου για Κούρτιτς

Δείτε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά στο πρώτο ματς της σεζον, με αντίπαλο τη Μποέμιανς στην Ιρλανδία.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης με τη Μποέμιανς (21:45),, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς μένει στον πάγκο, όπως και ο Λούκας Τέιλορ.

Συγκεκριμένα σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Ο Σοάρες θα παίξει στο δεξί άκρο και ο Βιεϊρίνια στο αριστερό ενώ οι Βαρέλα - Μιχαηλίδης θα είναι το δίδυμο των στόπερ. Μπροστά τους στο κέντρο θα παίξουν οι Εσίτι και Σβαμπ με την τριάδα πίσω από το φορ να είναι οι Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα και Καντουρί και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ολιβέιρα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Σοάρες, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιερίνια, Εσίτι, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Σφιντέρσκι, Μουργκ, Τζόλης, Τέιλορ, Περέιρα, Λύρατζης, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Κούτσιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags