Facebook Pixel ΑΕΚ: Έτσι το "γυρίζει" ο Τίγρης στην ΑΕΚ - "Tελειώνουν" Μάνταλος-Μπακάκης; Ραγδαίες εξελίξεις
| 2021-08-04 20:19:00

Έτσι το "γυρίζει" ο Τίγρης στην ΑΕΚ - "Tελειώνουν" Μάνταλος-Μπακάκης; Ραγδαίες εξελίξεις

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι το "γυρίζει" ο Τίγρης στην ΑΕΚ - "Tελειώνουν" Μάνταλος-Μπακάκης; Ραγδαίες εξελίξεις

Οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν καλά ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις θα τις εφαρμόσει στην ομάδα ακόμα κι αν χρειαστεί να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα!

 ΑΕΚ: Στα πλάνα της Ένωσης προϋπήρχε η σκέψη για να αποχωρήσουν οι Λόπες και Ντατσένκο από την ομάδα, ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό από τη Βελέζ. Μόνο που, όπως μαθαίνει το sportdog, θα ακολουθήσουν κι άλλοι που θα "τελειώσουν" από την ομάδα. Πότε; Όταν ληφθούν αποφάσεις που ακόμα όμως δεν έχουν ληφθεί!

Ακούγεται, έντονα, πάντως, ότι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Μπακάκης (ήδη έχει επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ τού sportdog για τον Μαχαίρα και τον Ιωνικό είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με πώληση (αν και ο Μιλόγεβιτς δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο παράπονο από εκείνον). Θυμίζουμε ότι και πέρσι υπήρχε ενδιαφέρον από την Ισπανία για τον Μπακάκη, ενώ στο ρεπορτάζ της ομάδας υπάρχει η πληροφορία ότι δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για δύο δεξιούς μπακ! 

Τι ισχύει με τον Μάνταλο

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπόθεση του Μάνταλου, καθώς ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τους Σάκχοφ, Τάνκοβιτς και κάποιους ακόμα που είναι στη λίστα, ο Μάνταλος δεν είναι οποιοσδήποτε στην ομάδα αλλά ο αρχηγός της. Σε συνδυασμό με το ρεπορτάζ που θέλει την Ένωση να ψάχνει για 8αρο-10άρι πριν από τα παιχνίδια με τη Βελέζ, αλλά και το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα για εκείνον, μην σας κάνει εντύπωση αν τον δείτε μέσα στο επόμενο διάστημα με μια βαλίτσα στο χέρι για να πάει σε άλλη ομάδα. 

Η ΑΕΚ, άλλωστε, δεν βιάζεται να προχωρήσει τον σχεδιασμό της, λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη - Δεν υπάρχει πια κάποια βιασύνη στις επαφές, στις συζητήσεις, στα παζάρια. 

Για τον Ελίασον συνεχίζεται μαζικά το ενδιαφέρον, προσπαθεί η Ένωση να τον πάρει με τους όρους της. Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλες λύσεις για αυτή τη θέση. Τέλος, ο Εντσάμ δεν "παίζει" για την ομάδα, από πριν μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ οι Κιτρινόμαυροι υποστήριζαν ότι δεν ασχολούνται, γιατί έγιναν κάποια πράγματα στις επαφές που υπήρχαν που δεν άρεσαν σε κανέναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έφερε" τον κορωνοϊό στην ομάδα από θρησκευτικό χώρο! "Τέλος" και Έλληνας από ΑΕΚ μέτα τη Βελέζ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags