Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα καταφέρει να πουλήσει τον Εσίτι ο Δικέφαλος;
| 2021-08-05 10:00:00

Τα φέρνει όλα τούμπα ο Σαββίδης! Αυτόν πουλάει από ΠΑΟΚ - Όνομα που δεν έχει γράψει κανείς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα φέρνει όλα τούμπα ο Σαββίδης! Αυτόν πουλάει από ΠΑΟΚ - Όνομα που δεν έχει γράψει κανείς!

Τρέχουν οι εξελίξεις και στα μεταγραφικά του Δικέφαλου μετά τη σφαλιάρα στο Δουβλίνο από κάποια Μποέμιανς, και πλέον στον ΠΑΟΚ θέλουν τόσο να πάρουν την πρόκριση από τους Ιρλανδούς όσο και να κάνουν σωστές μεταγραφικές κινήσεις. 
 

ΠΑΟΚ: Είναι γεγονός ότι ο Λουτσέσκου θέλει έναν εξτρέμ και αριστερό μπακ στην ομάδα. Αυτά και τέρμα όμως, γιατί άλλη μεταγραφή πέρα από αυτές τις δύο θα γίνει μόνο αν πωληθεί κάποιος παίκτης.

Ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός; Ο Εσίτι (που ο Λουτσέσκου προσπαθεί να τον αξιοποιήσει αλλά δεν υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης) ή ο Αουγκούστο για παράδειγμα.

Διαφορετικά πηγαίνουμε για εξτρέμ και αριστερό μπακ και τέρμα! Ειδικά στα χαφ, άλλωστε, στον ΠΑΟΚ περιμένουν πώς και πώς να μπει στην 11άδα ο Κούρτιτς, καθώς έχει μεγάλη διαφορά ως ποιότητα σε σχέση με τα άλλα χαφ που υπάρχουν τώρα. Και, όπως μαθαίνουμε από τη Θεσσαλονίκη, είναι θέμα χρόνου να πάρει θέση στην 11άδα...

Το όνομα που δεν έγραψε κανείς

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιάν Μπορίλ (Σλάβια Πράγας), βρίσκεται στη λίστα τού Δικέφαλου για μπακ απ του Βιεϊρίνια. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα του, αλλά οι Τσέχοι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του.

Βέβαια αν αποκτηθεί ο Μπορίλ πολύ δύσκολα θα καθίσει στον πάγκο για να παίξει ο Βιεϊρίνια βασικός, αλλά σε κάθε περίπτωση το ονομα του υπάρχει ψηλά στη λίστα του Δικέφαλου και καλό είναι να το κρατήσουμε και εμείς σε μια άκρη του μυαλού μας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε ανάποδες ο Λουτσέσκου! Αυτός "τελείωσε" χθες για τον ΠΑΟΚ - Ήταν βασικός με Μποέμιανς


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags