Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φτιαγμένος" ο Μισελέν! "Πρωτάθλημα και Champions League με ΑΕΚ" - Ατάκα για Μπαπέ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-05 20:54:00

"Φτιαγμένος" ο Μισελέν! "Πρωτάθλημα και Champions League με ΑΕΚ" - Ατάκα για Μπαπέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φτιαγμένος" ο Μισελέν! "Πρωτάθλημα και Champions League με ΑΕΚ" - Ατάκα για Μπαπέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο μπακ της Ένωσης εμφανίστηκε πολύ... πεινασμένος στις πρώτες του δηλώσεις.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Κλεμάν Μισελέν. Ο Γάλλος διεθνής δεξιός μπακ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΚ TV…

-Αυτό που έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι σου αρέσει πολύ που είσαι πλέον παίκτης της ΑΕΚ.

Ναι, είναι αλήθεια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το να παίξω στο εξωτερικό είναι για μένα μία καινούργια εμπειρία, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος και τιμημένος που αυτό γίνεται με τη συγκεκριμένη ομάδα και αυτό που μένει είναι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αλλά το συναίσθημά μου είναι η υπερηφάνεια!

-Τι είναι αυτό που γνωρίζεις για την ΑΕΚ; Έχεις μιλήσεις με Γάλλους ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ήρθα σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, γνωρίζω όλα τα κατορθώματα που έχει επιτύχει κατά το παρελθόν στην Ευρώπη, είναι μια ομάδα εκπληκτική και έχω φίλους Γάλλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ.

-Επισκέφτηκες ήδη το Ολυμπιακό Στάδιο, σκοπεύεις να επισκεφθείς και το νέο γήπεδο της ομάδας;

Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, το φαντάζομαι ήδη με οπαδούς στις εξέδρες. Ως προς το νέο γήπεδο, έχω ήδη δει πολλά βίντεο, πρόκειται για κάτι το καταπληκτικό, τις επόμενες μέρες θα το επισκεφθώ και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ και εκεί!

-Οι φιλοδοξίες σου με τη φανέλα της ΑΕΚ;

Οι φιλοδοξίες μου είναι ίδιες με αυτές της ομάδας! Να ξαναβρεθούμε και πάλι στη θέση του πρωταθλητή, να επιστρέψουμε στο Champions League, να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές με τους οπαδούς μας.

-Η πρόσφατη εμπειρία σου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Πρόκειται πραγματικά για μια εμπειρία ζωής, έζησα στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, αλλά τώρα πλέον αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πότε θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ΑΕΚ.

-Πώς είναι να παίζεις στο πλευρό ενός παίκτη, όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ;

Για μένα σημαίνει υπερηφάνεια, πρόκειται πραγματικά για σπουδαίο ποδοσφαιριστή και είναι κάτι που θα έχω να το διηγούμαι στα παιδιά μου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags