Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πάει για το... μπαμ ο Παναθηναϊκός - "Φούντωσαν" οι φήμες για πρώην άσο του Ολυμπιακού!
| 2021-08-06 16:14:00

Πάει για το... μπαμ ο Παναθηναϊκός - "Φούντωσαν" οι φήμες για πρώην άσο του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Πάει για το... μπαμ ο Παναθηναϊκός - "Φούντωσαν" οι φήμες για πρώην άσο του Ολυμπιακού!

Οι Πράσινοι φέρονται να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο πρώην ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων. Δημοσίευμα από το εξωτερικό που... ανάβει φωτιές στους "αιωνίους".

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Μάριν, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία.

Όπως αναφέρει το "mozzartsport.com", οι Πράσινοι τσακάρουν την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς αναζητούν ενίσχυση στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Ο Μάρκο Μάριν έμεινε πριν από λίγο καιρό ελεύθερος από την Αλ Αχλί και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

Ο πρώην αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα δεν έχει επιλέξει ακόμα το νέο σταθμό της καριέρας του. Η αποχώρησή του από την Αλ Αχλί έκανε πολλές ομάδες να στρέψουν την προσοχή τους προς το πρόσωπο του.  

Τα σενάρια για την επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ανανεώσει τη συνεργασία με το πρώην μέλος της γερμανικής εθνικής ομάδας και τον αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα εμφανίστηκαν στην Ελλάδα σχεδόν αμέσως, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες για το ενδιαφέρον δύο ακόμη συλλόγων. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό και την Γκενκ.

Ο Σέρβος προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετέφερε την ιδέα στη διοίκηση του συλλόγου να έρθει σε επαφή  επαφές με τον  Μαρίν, ο οποίος δεν έχει επιλέξει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να σηκώσει πολλή σκόνη στο κοινό, καθώς  κάποτε υπερασπίστηκε φόρεσε την φανέλα του μεγάλου αντιπάλου του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, εμφανίστηκε και η  Γκενκ, η οποία επίσης εξετάζει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο αντιπρόεδρος της Γκενκ αναζητά επίσης έναν δημιουργικό χαφ που μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα του παιχνιδιού και ο Μαρίν εμφανίστηκε ως ιδανική επιλογή. Κυρίως επειδή είναι ελεύθερος παίκτης, στη συνέχεια επειδή έχει μια πλούσια εμπειρία πίσω του στα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης, και μετά στο Champions League. Το ενδιαφέρον της Γκενκ φέρεται να είναι σοβαρό.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags