Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος από Ολυμπιακό πανάκριβος άσος - Τον... έκοψε ο Μαρτίνς, του βρήκε ομάδα ο Μέντες - Νέο deal
| 2021-08-06 22:34:00

Τέλος από Ολυμπιακό πανάκριβος άσος - Τον έκοψε ο Μαρτίνς, τον "διώχνει" ο Μέντες - Έρχεται νέο deal

BoxtoBox
Τέλος από Ολυμπιακό πανάκριβος άσος - Τον έκοψε ο Μαρτίνς, τον "διώχνει" ο Μέντες - Έρχεται νέο deal

Σε ποια ομάδα πάει και η επόμενη δουλειά με τους Πειραιώτες. Άλλος ένας παίκτης που δεν υπολογιζόταν και έκανε προπονήσεις με τους... κομμένους, βρήκε ομάδα και φεύγει από το Λιμάνι. Η πληροφορία από την Πορτογαλία και η καλή συνεργασία των Ερυθρολεύκων με τον Ζόρζε Μέντες. Αποκάλυψη Sportdog!

 

Ολυμπιακός: Βρέθηκε; Κι όμως βρέθηκε. Ομάδα για τον Πέπε. Μετά τον Τιάγκο Σίλβα που θα συνεχίσει στη Γκιμαράες, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να απαλλαγεί, έστω και για μια χρονιά, από το συμβόλαιο του Πέπε Ροντρίγκες. Όπως θα καταλάβατε, αφού λέω έστω και για μια χρονιά, ότι μιλάμε για δανεισμό.


Και, ναι, μιλάμε πάλι για τη Φαμαλικάο. Αν το... πουλάκι που μου «τιτίβισε» από την Πορτογαλία ήξερε τι έλεγε, ο 24χρονος κεντρικός χαφ των ερυθρόλευκων θα επιστρέψει στη Φαμαλικάο. Εκεί ήταν την περυσινή σεζόν στο β' της μισό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Κι εκεί επιστρέφει.



Όπως, ίσως, θυμάστε τη Φαμαλικάο την ελέγχει απόλυτα ο Ζόρζε Μέντες. Ο γνωστός κορυφαίος ατζέντης που έχει πολύ καλές σχέσεις από τον Ολυμπιακό, δίνει τη λύση. Ο Πέπε προπονούνταν με το γκρουπ των κομμένων τις τελευταίες μέρες. Ήταν οικονομικά επιζήμιο λοιπόν για τους πρωταθλητές να πληρώνεται για να προπονείται με όσους δεν υπολογίζονται.

Ο Μέντες ωστόσο δίνει τη λύση κατά πως φαίνεται. Ο Μέντες του Ποντένσε, του Σα, φυσικά και του Χασάν. Να με θυμηθείτε, τον κ.Ζόρζε θα τον ξανα... συναντήσουμε στα κοινά του Θρύλου αυτό το καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια νίκη Ολυμπιακού! Τραβάνε τα μαλλιά τους στον ΠΑΟΚ - "Τρελάθηκε" ο Ιβάν Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags