Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σενάριο-έκπληξη για Ουάρντα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Απόφαση Σαββίδη - Τον χαρίζει!
| 2021-08-07 18:03:00

Σενάριο-έκπληξη για Ουάρντα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Απόφαση Σαββίδη - Τον χαρίζει!

του Νίκου Στεργίου
Σενάριο-έκπληξη για Ουάρντα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Απόφαση Σαββίδη - Τον χαρίζει!

Το μέλλον τού Αμρ Ουάρντα βρίσκεται, δεδομένα, μακριά από τον Δικέφαλο και ο Αιγύπτιος άσος το γνωρίζει και ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

ΠΑΟΚ: Από χίλια κύματα έχει περάσει η καριέρα τού Ουάρντα στον Δικέφαλο, καθώς τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να στεριώσει και να παίξει την μπάλα που ξέρει. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι δεν είχε τις (πολλές!) ευκαιρίες του.

Τελευταία εξέλιξη στο σίριαλ της καριέρας του στον Δικέφαλο, είναι η πεποίθηση που έχει ο Αιγύπτιος ότι δεν θα έχει ρόλο στην ομάδα με τον Λουτσέσκου στον πάγκο και, άρα, θέλει να αποχωρήσει.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει, από την πρώτη στιγμή που ζήτησε να πάει στην πατρίδα του για κάποιο θέμα υγείας του πατέρα του, είναι ότι για τον ΠΑΟΚ είναι οριστικά τελειωμένος.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος φέρεται να μηνδσ ζητάει τίποτα για την παραχώρησή του, πώληση ή να πάρει χρήματα για να τον δανείσει για έναν χρόνο, παρά μόνο να αναλάβει κάποιος εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιό του (Για αυτό και προκαλεί εντύπωση το ρεπορτάζ που θέλει την Τουλούζ να δίνει 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του!). Κι εδώ είναι που τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να διακινείται ξανά το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Ουάρντα!

Το sportdog.gr σάς λέει ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Αιγύπτιο και το Τριφύλλι. Ακόμα κι αν είναι μια από τις λύσεις που μπορεί να έχουν σκεφτεί στον Παναθηναϊκό, υπάρχουν δύο λόγοι που δείχνουν ότι ο Ουάρντα πολύ-πολύ δύσκολα θα βρεθεί στους Πράσινους: α) Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει παίκτη με τη δική του προσωπικότητα στην ομάδα του και β) Το Τριφύλλι ψάχνει για εξτρέμ και όχι για παίκτη με τα χαρακτηριστικά που έχει στο παιχνίδι του ο Αιγύπτιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια νίκη Ολυμπιακού! Τραβάνε τα μαλλιά τους στον ΠΑΟΚ - "Τρελάθηκε" ο Ιβάν Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags