Ολυμπιακός: Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι παιδί που "βγήκε" από τους Πειραιώτες, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αλλά από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι χρειάζονται αρκετά χρήματα για την απόκτησή του.

Το όνομά του είχε βρεθεί ξανά στο ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό πριν από λίγο καιρό και, τότε, το sportdog.gr είχε επικοινωνήσει με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Θυμηθείτε τι μας είχε πει:

"Έκανε πάρα πολύ καλή σεζόν φέτος, ειδικά τώρα στον δεύτερο γύρο, που η Κάλιαρι έκανε το ντεμαράζ, ήταν πολύ καλός. Άφησε καλές εντυπώσεις σε ομάδα που έχει μεσοεπιθετικά ήταν καλή. Χάρη στο καλό αριστερό πόδι του ανέλαβε εκτελέσεις, έβαλε φοβερό γκολ στον τελικό παραμονής με την Μπενεβέντο. Πάρα πολύ καλός παίκτης. Από τον Χολέμπας, που την αξία του την ξέρουμε, δεν είναι πιο ποιοτικός αλλά είναι νεότερος.

Σε σχέση με τον Ρεάμπτσιουκ έχει καλύτερα στημένα ο Λυκογιάννης και είναι πιο απειλητικός στο επιθετικό κομμάτι - Φέτος έχει βάλει 4 γκολ που αμφιβάλλω αν μπορεί να το κάνει ο Ρέαμπτσιουκ σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός τον ξέρει τον Λυκογιάννη, δικό του παιδί είναι. Αλλά μετά από αυτή την πολύ καλή σεζόν με την Κάλιαρι, δεν ξέρω αν θα υπάρχει ενδιαφέρον για την παραμονή του στην Κάλιαρι ή από άλλη ομάδα της Ιταλίας.

Το ζήτημα είναι αν είναι διατεθειμένος να δώσει 4 εκατ. ο Ολυμπιακός, γιατί έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι και δεν πρόκειται να τον χαρίσουν μετά από αυτή τη σεζόν".