Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ράγισαν και τα τσιμέντα" για Μέσι στο φιλικό της Μπαρτσελόνα - Αποθέωση και αποδοκιμασίες (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-08 23:58:00

"Ράγισαν και τα τσιμέντα" για Μέσι στο φιλικό της Μπαρτσελόνα - Αποθέωση και αποδοκιμασίες (Vid)

Sportdog Team
"Ράγισαν και τα τσιμέντα" για Μέσι στο φιλικό της Μπαρτσελόνα - Αποθέωση και αποδοκιμασίες (Vid)

Οι φίλαθλοι των Μπλαουγκράνα δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους στο πρώτο ματς της ομάδας μετά την οριστική αποχώρηση του Αργεντινού, που σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το σοκ είναι ακόμα νωπό για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, η οποία έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στη μετά-Μέσι εποχή, με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Ωστόσο, ο Αργεντινός άσος ουσιαστικά ήταν... ακόμα εκεί,. με τους φιλάθλους να μη σταματούν να φωνάζουν "Μέσι, Μέσι", κουνώντας φανέλες με το όνομά του στις κερκίδες.

Για την αποχώρηση του εκ των σπουδαιότερων παικτών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, την... πλήρωσαν και δύο αστέρια της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Μπάρτσα αποδοκίμασαν έντονα τους Μίραλεμ Πιάνιτς και Σαμουέλ Ουμτιτί επειδή δεν πήραν μεταγραφή και παράλληλα αρνήθηκαν να δεχθούν μείωση αποδοχών, με τους φιλάθλους να θεωρούν ότι αυτό έπαιξε ρόλο στο να μην υπάρχουν οι κατάλληλόι πόροι για να παραμείνει ο Μέσι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags