Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το όνομα του Μπάμπα συντηρείται εδώ και κάμποσο καιρό στο ρεπορτάζ
| 2021-08-09 10:00:00

"Σφήνα" Μαρινάκη για κλεισμένο του Σαββίδη; Σενάριο που θα "τρελάνει" την Τούμπα - "Θέλω ΠΑΟΚ"!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σφήνα" Μαρινάκη για κλεισμένο του Σαββίδη; Σενάριο που θα "τρελάνει" την Τούμπα - "Θέλω ΠΑΟΚ"!

Γιατί η καθυστερεί, η διαρροή από Τούμπα και η μεγάλη ανατροπή. Ποιος είναι ο παίκτης που αρέσει τόσο στο Λιμάνι όσο και στη Θεσσαλονίκη, ποια η δική του επιθυμία και γιατί δεν έρχεται Ελλάδα, παρότι υπάρχει διπλό ενδιαφέρον. Μία υπόθεση με παρασκήνιο...

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το όνομα του Μπάμπα συντηρείται εδώ και κάμποσο καιρό στο ρεπορτάζ τόσο των Ερυθρόλευκων όσο και των Θεσσαλονικέων (κυρίως των Θεσσαλονικέων, είναι η αλήθεια), δεδομένου ότι όσο δεν υπογράφουν με άλλον αριστερό μπακ καμία από τις δύο ομάδες, προφανώς η περίπτωση του Μπάμπα θα είναι ψηλά στις λίστες τους.

Γιατί ο πεπειραμένος άσος έκανε πολύ καλό δεύτερο μισό τής περασμένης σεζόν με τον Δικέφαλο, με αποτέλεσμα να ξεχωρίσει η περίπτωσή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, με τη φορά που πήρε από τις εμφανίσεις του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, έχει επιστρέψει στην Τσέλσι και, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του στα φιλικά.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι προτεραιότητα του Μπάμπα είναι να συνεχίσει στην Τσέλσι, έστω και ως παίκτης που συμπληρώνει το ρόστερ και περιμένει κάποιον τραυματισμό, ντεφορμάρισμα, κάρτες στους βασικούς, προκειμένου να έχει την ευκαιρία του.

Παρόλα αυτά είναι δύσκολο να συνεχίσει στην Τσέλσι, τουλάχιστον στην πρώτη ομάδα της, για αυτό και ήδη σκέφτεται τις προοπτικές που υπάρχουν. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί για την περίπτωσή του, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Μόνο που, όπως έμαθε το sportdog από τη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπα έχει αδυναμία στον Δικέφαλο! "Θέλω να ξαναπαίξω εδώ", είχε πει στους ανθρώπους τού συλλόγου πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, αν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτή η τοποθέτησή του ισχύει ακόμα. Γιατί τότε δεν υπήρχε το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα - Άλλη η προοπτική τής συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλη να παίζεις στο Κόνφερανς.

Για να το κλείσουμε: α) Τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι Θεσσαλονικείς έχουν αξιολογήσει ψηλά στις λίστες τους την περίπτωσή του, β) Ο ίδιος ο Μπάμπα έχει δώσει προτεραιότητα στην προσπάθεια παραμονής του στην Τσέλσι, γ) Είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει ξανά με τη φανέλα του Δικέφαλο. Τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει δυνατά η περίπτωσή του στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, αλλά υπάρχει πληροφορία ότι οι Πειραιώτες θέλουν να μπουν "σφήνα" την τελευταία στιγμή!

Εν αναμονή των εξελίξεων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό; Ρεπορτάζ που δείχνει την επόμενη μέρα! Διαβάστε όνομα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags