Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς - Πετάει εκτός το... αγαπημένο του παιδί - Νέο "χουνέρι" σε ξένο άσο!
| 2021-08-09 14:56:00

Η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς - Πετάει εκτός το... αγαπημένο του παιδί - Νέο "χουνέρι" σε ξένο άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς - Πετάει εκτός το... αγαπημένο του παιδί - Νέο "χουνέρι" σε ξένο άσο!

Η απόφαση για δύο Έλληνες και η κίνηση-ματ με Λουντογκόρετς. Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του πολύ σημαντικού αγώνα για το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών, ο Πορτογάλος κόουτς έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ποια θα είναι η 11αδα και τι θα γίνει με τον Ονιεκούρου.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 11άδα που θα στήσει ο Πέδρο Μαρτίνς εναντίον της Λουντογκόρετς, καθώς η ρεβάνς που θα δώσει σε λίγες ώρες η ελληνική ομάδα είναι πολύ σημαντική για το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου. Άρα, παράλληλα, για το πρεστίζ του αλλά και για τα φετινά οικονομικά δεδομένα του.

Οι πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν από τις προπονήσεις τού Ολυμπιακού αναφέρουν ότι κάτω από τα δοκάρια έχει προβάδισμα για να παίξει ξανά βασικός ο Τζολάκης. Ο νεαρός άσος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του όσο και των αμυντικών και αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να έχει τα γάντια του βασικού.

Σαφώς και υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να δούμε τον Βάτσλικ στην 11άδα, καθώς κάποια στιγμή ο Τσέχος θα παίξει και ο Τζολάκης θα μείνει στον πάγκο. Αλλά στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς, με βάση όσα δοκιμάζει ο Μαρτίνς τις τελευταίες ημέρες, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Τζολάκης.

Ο Πορτογάλος προπονητής όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο 4-3-3, με βάση και τις επιλογές που έχει πια στα χέρια του, με τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Ρεάμπτσιουκ και πιθανότατα τον Ανδρούτσο (που έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Λαλά) να βρίσκονται στην άμυνα. 

Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να πάει με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά και στα άκρα τής επίθεσης οι Βαλμπουενά και Μασούρας, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Ονιεκούρου - παρότι δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Τέλος, στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί, σε σχέση με τον Χασάν που είχε τη φανέλα του βασικού στο πρώτο αγώνα...

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό; Ρεπορτάζ που δείχνει την επόμενη μέρα! Διαβάστε όνομα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags