Facebook Pixel ΑΕΚ - Χατέμ Μπεν Αρφά: Φημολογία για ΑΕΚ και Μπεν Αρφά - Οι εξελίξεις με Εντσάμ και το... λάθος - Σκάει άμεσα μεταγραφή
| 2021-08-10 16:54:00

Φημολογία για ΑΕΚ και Μπεν Αρφά - Οι εξελίξεις με Εντσάμ και το... λάθος - Σκάει άμεσα μεταγραφή

Sportdog Team
Φημολογία για ΑΕΚ και Μπεν Αρφά - Οι εξελίξεις με Εντσάμ και το... λάθος - Σκάει άμεσα μεταγραφή

Μία ακόμα προσθήκη αναμένεται να ανακοινώσει η Ένωση τα επόμενα 24ωρα, όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα τελευταία ρεπορτάζ. Μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα και για τον Γάλλο άσο.

Το όνομα του Χατέμ Μπεν Αρφά φαίνεται πως επέστρεψε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ούτε και κάποια επαφή των δύο πλευρών.

«Δεν έχει ακουστεί κάτι νεότερο. Είχε γίνει μία συζήτηση τον Ιούνιο, όμως τότε είχε γίνει σαφές πως ο παίκτης δεν βιάζεται να κλείσει» ανέφερε ο «κιτρινόμαυρος» ρεπόρτερ Γιώργος Τσακίρης στον Bwin Sportfm και συνέχισε: «Δεν ξλέρω αν θα γίνει κάτι, αν δεν έχει αποκτήσει η ΑΕΚ παίκτη για τα αριστερά, δεν αποκλείω τίποτα. Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει επαφή».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου» μίλησε και για τα μεταγραφικά, όπως του Ελίασον και απάντησε στο αν υπάρχει πιθανότητα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Εντσάμ.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επαφή, για να δείχνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να έρθει στην ΑΕΚ. Στο παρελθόν οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά, όμως από οταν σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις δεν υπάρχουν επαφές. Πάντως, για όσο δεν βρίσκει ομάδα, όλα γίνονται. Αλλά είναι μία περίπτωση παίκτη που δύσκολα δεν θα βρει ομάδα. Πάντως, η Ένωση θα έπρεπε να έχει κρατήσει καλές επαφές με τον παίκτη, ώστε εάν μείνει ελεύθερος, να έχει πιθανότητες. Δεν το έκαναν όμως. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επαφή πάντως, ούτε κάποια νεότερη συνέχεια στο θέμα», ανέφερε σχετικά.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και η εκτίμησε είναι πως μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην Ένωση για τη μεταγραφή του εξτρέμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags