Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρεις TOP μεταγραφές η ΑΕΚ - Αυτόν ζήτησε ο Μιλόγεβιτς, Νο1 στόχος - "Χουνέρι" σε κορυφαίο Έλληνα
| 2021-08-11 19:15:00

Τρεις TOP μεταγραφές η ΑΕΚ - Αυτόν ζήτησε ο Μιλόγεβιτς, Νο1 στόχος - "Χουνέρι" σε κορυφαίο Έλληνα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρεις TOP μεταγραφές η ΑΕΚ - Αυτόν ζήτησε ο Μιλόγεβιτς, Νο1 στόχος - "Χουνέρι" σε κορυφαίο Έλληνα

Αλλάζει τη μισή ομάδα ο Σέρβος, χτυπάνε "καμπανάκια" για πολλούς. Γιατί υπάρχει καθυστέρηση στην ενίσχυση της Ένωσης, ποιους παίκτες έχει ζητήσει ο προπονητής και ποιος είναι ο πρώτος στόχος. Ποιος βασικότατος Έλληνας άσος... κινδυνεύει να μείνει πάγκο;

Καμία βιασύνη δεν φαίνεται να υπάρχει στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα τής ενίσχυσης της ομάδας, δεδομένου ότι από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι θα έχουμε κάτι άμεσα σε καμία από τις περιπτώσεις που απασχολούν.

Αυτό που αναφέρουν όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, είναι ότι πηγαίνουν μετά τον 15αυγουστο οι όποιες εξελίξεις για μεταγραφή. Τυπικά το ενδιαφέρον παραμένει α) για τον Ελίασον, β) για έναν παίκτη που θα παίζει ως αντι-Μάνταλος (κάτι σαν 8αρο-10άρι δηλαδή), γ) για έναν ακόμα παίκτη που θα παίζει ως περιφερειακός επιθετικός (κάτι ανάμεσα από εξτρέμ και 10άρι).

Στην περίπτωση του Ελίασον συγκεκριμένα, που είναι η μοναδική από τις τρεις που απασχολούν και έχουμε στοιχεία για τον παίκτη που ενδιαφέρει, δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι οι πιθανότητες είναι λίγες για να προχωρήσει η μεταγραφή. Παρόλα αυτά όσο το θέμα δεν κλείνει οριστικά και αρνητικά, δεν αποκλείεται να γίνει τελικά κάτι.

Η ΑΕΚ επιμένει με την περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ, ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται ότι θέλει πολύ να έρθει στην ομάδα, αλλά από τη Νιμ δεν δείχνουν ενδιαφέρον για να αποδεχτούν τους όρους της Ένωσης. Ίσως γιατί έχουν ή περιμένουν να έχουν κάτι καλύτερο στα χέρια τους για τον παίκτη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψάχνεται" να φύγει από ΑΕΚ Έλληνας άσος - Τον... διώχνει ο Μιλόγεβιτς - Μεταγραφή εκατομμυρίων! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags