Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον Δικέφαλο με τον Τζιοβίνκο
| 2021-08-12 10:00:00

Τρελές απαιτήσεις Λουτσέσκου από Σαββίδη - "Κίνδυνος" για κορυφαία μεταγραφή - Ανησυχία στον ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελές απαιτήσεις Λουτσέσκου από Σαββίδη - "Κίνδυνος" για κορυφαία μεταγραφή - Ανησυχία στον ΠΑΟΚ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο εξωτερικό φέρνει τούμπα την υπόθεση. Ο παίκτης ήταν έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα, όμως η υπόθεση... κόλλησε και υπάρχει πλέον μεγάλη καθυστέρηση. Τι ζητάει η ομάδα του, η πρόταση του Ραζβάν και γιατί δεν σχολιάζουν τίποτα στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον Δικέφαλο με τον Τζιοβίνκο, καθώς εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του Ιταλού εξτρέμ κυριαρχεί στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου. Αλλά ακόμα δεν φαίνεται να έχει υπάρξει η παραμικρή ουσιαστική εξέλιξη όσον αφορά το μέλλον του.

Για να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Λουτσέσκου έχει συνεργαστεί με τον Τζιοβίνκο στην Αλ Χιλάλ, και την πρώτη κοινή τους σεζόν έκαναν πράγματα και θαύματα σε διακρίσεις και τίτλους. Στη δεύτερη κοινή σεζόν τους όμως ο Τζιοβίνκο παρουσιάστηκε κάτω του αναμενόμενου (όπως και τα άλλα δύο μεγάλα αστέρια της Αλ Χιλάλ) με αποτέλεσμα η ομάδα να μην τραβήξει και ο Λουτσέσκου να απολυθεί.

Κατά μια έννοια, δηλαδή, ο Τζιοβίνκο ήταν ένας από τους λόγους που απολύθηκε ο Λουτσέσκου από την Αλ Χιλάλ, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Το νεότερο ρεπορτάζ από τον αραβικό Τύπο, αναφέρει ότι ο Ρουμάνος προπονητής είχε ζητήσει από τους ανθρώπους τού Δικέφαλου να πληρώσουν το συμβόλαιο που είχε ο Τζιοβίνκο με την Αλ Αχλί, προκειμένου να φύγει από την ομάδα και να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς!

Αλήθεια ή ψέματα δεν το γνωρίζουμε, καθώς αυτό το ποσό πρέπει να είναι πολύ μεγάλο και δύσκολα θα το έδινε μια ελληνική ομάδα για άλλες και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Όχι για έναν παίκτη στα 34, με μηδενική μεταπωλητική αξία, που προέρχεται από μια κακή σεζόν!

Οι Άραβες, πάντως, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το θέμα τού Τζιοβίνκο στον Δικέφαλο, καθώς υπάρχει πια διαφωνία και ανάμεσά στην ελληνική ομάδα και τον Ιταλό για τη συνεργασία τους. Ρεπορτάζ που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα, λίγα, διαρρέουν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Κάτι τελευταίο που, λογικά, είναι άσχετο με το αν ο Τζιοβίνκο θα υπογράψει, τελικά, στον Δικέφαλο ή όχι: Το μέλλον του στην Αλ Χιλάλ είναι προδιαγεγραμμένο!

Έτσι κι αλλιώς μετά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Ματέους Περέιρα στην αραβική ομάδα, δεν υπάρχει χώρος για άλλον ξένο. Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι ο Τζιοβίνκο έτσι και αλλιώς δεν θα ξαναπαίξει στην Αλ Χιλάλ!

Το πιθανότερο σενάριο είναι κάποια στιγμή να υπάρξει συμβιβασμός και να μείνει ελεύθερος ο Τζιοβίνκο (εκτός αν αποφασίσει να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του, κάτι που παράλληλα σημαίνει ότι θα βάλει ταφόπλακα στην καριέρα του στην ηλικία που είναι), αλλά προφανώς θα γίνει σε χρόνο που ο Δικέφαλος θα έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του από καιρό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο deal Σαββίδη - Φέρνει παίκτη από κορυφαία ομάδα - Απόφαση για Ουάρντα, κίνδυνος για Τζιοβίνκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags