Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτοί φεύγουν από τους Ερυθρόλευκους!
| 2021-08-13 10:00:00

Γι’ αυτούς… χτύπησε την καμπάνα ο Μαρινάκης - Πέντε κορυφαία ονόματα - Ηχηρές αποχωρήσεις!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτούς… χτύπησε την καμπάνα ο Μαρινάκης - Πέντε κορυφαία ονόματα - Ηχηρές αποχωρήσεις!

Ποιους "φωτογράφισε" στου Ρέντη και οι εξελίξεις που έρχονται. Το Sportdog.gr ρίχνει φως... πίσω από την ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού και εξηγεί ποιοι βρίσκονται πλέον στη "μαύρη λίστα". Η υπόθεση πλέον είναι σοβαρή και θα υπάρχουν άμεσα αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Ολυμπιακός: Εξελίξεις αναμένονται στο Λιμάνι, ίσως και τα επόμενα 24ωρα, μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη και τα όσα είπε σε πολύ αυστηρό ύφος σε παίκτες και Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη. Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» εμφανώς απογοητευμένος από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, πήγε στην προπόνηση και έστειλε… μηνύματα. Θετικά και αρνητικά. Έδωσε όμως και δύο μεγάλες ειδήσεις, που αφορούν τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ.

«Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά κυρίως από την απόδοσή σας, η οποία κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα για τις δυνατότητες σας. Από τη μία είδα μια πεινασμένη ομάδα να τα δίνει όλα ενώ εμείς ήμασταν παθητικοί και μάλιστα κάποιοι παίχτες ήταν τόσο αδιάφοροι που προσβάλλουν με την απόδοσή τους και τα λάθη τους την ιστορία μας. Ο προπονητής αποφασίζει για αυτά, αλλά εσείς θα πρέπει να δίνετε το 110% των δυνάμεών σας, ματώνοντας τη φανέλα σας μέσα στο γήπεδο, αλλιώς ορισμένοι από εσάς δεν θα έχουν καν θέση στην ομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το γεγονός ότι δεν συνεχίζουμε στο Champions League είναι μια ζημιά 25 εκατομμυρίων, την οποία θα καλύψω εξ ολοκλήρου εγώ. Αυτό να είστε σίγουροι ότι θα γίνει όπως και ότι άλλο χρειαστεί για περαιτέρω ενίσχυση με τις προσθήκες και αποχωρήσεις ορισμένων παιχτών με στόχο πάντα στο τέλος να βγούμε πάλι νικητές»!

Χωρίς καμία αμφισβήτηση λοιπόν, ο Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι στη Βουλγαρία, ο αποκλεισμός και η εμφάνιση κάποιων παικτών, θα φέρει εξελίξεις άμεσα και χωρίς να ρωτηθεί μάλλον για κάποιες από αυτές ο προπονητής. Το… καμπανάκι χτύπησε μάλιστα για παίκτες που έπαιξαν στο ματς της Τρίτης και μάλλον όσοι έπρεπε, πήραν το μήνυμα. Αν δούμε μάλιστα την 11αδα, δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε ποιους… φωτογράφισε. Αυτοί που έπαιξαν λοιπόν, είτε βασικοί είτε ως αλλαγή, ήταν οι εξής: Τζολάκης, Ανδρούτσος (120’ λ.τρ. Λαλά), Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης (55’ Παπασταθόπουλος), Μ. Καμαρά, Εμβιλά (91’ Κουντέ), Βρουσάι (65’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (106’ Χασάν), Μασούρας (88’ Σισέ).  

Προφανώς, το μήνυμα του προέδρου περί αδιαφορίας και λαθών, αφορούσε τους Μπα και Σεμέδο, ενώ δεν αποκλείεται να ήθελε να… ταρακουνήσει και τον Καμαρά, που στα μέχρι τώρα παιχνίδια, παρότι έχει μία αξιοπρεπή εικόνα, δεν θυμίζει τον περσινό παίκτη (ακόμα). Όσον αφορά λοιπόν τους Μπα και Σεμέδο, σε καμία περίπτωση δεν γίνεται συζήτηση για την αξία τους, αλλά για το «θολωμένο» μυαλό τους και τα πολλά λάθη που έχουν κάνει στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός. Και προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να τους «διώξουν» από το Λιμάνι, αλλά δεν αποκλείεται να επισπευστούν οι διαδικασίες για πώλησή τους, κάτι που ισχύει και για τους Χασάν και Σισέ!

Από εκεί και πέρα και ασχέτως της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς, στον Πειραιά υπάρχει βαρύ κλίμα και για τον Λαλά, που δείχνει να μην υπολογίζει ιδιαίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ εκτός πλάνων για την ώρα βρίσκεται και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που έχει μείνει αρκετά πίσω.

Άλλωστε, οι «Ερυθρόλευκοι» άμεσα θα τρέξουν για να κλείσουν και τα κενά του ρόστερ με τις μεταγραφές που χρειάζονται και έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θέλει έναν ακόμα εξτρέμ, αριστερό και δεξιό μπακ και παίκτη στη θέση του Φορτούνη. Βέβαια, αν υπάρξει και κάποια ακόμα αποχώρηση ή πώληση, σίγουρα θα υπάρξει κι άλλη προσθήκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι το "γυρίζει" ο Μαρινάκης; Διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ για Ολυμπιακό! "Τρέμει" ο Ονιεκούρου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags