Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η αλήθεια για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Για αυτό "χτυπάει" τώρα παίκτες - Εξελίξεις!
| 2021-08-13 14:43:00

Αυτή είναι η αλήθεια για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Για αυτό "χτυπάει" τώρα παίκτες - Εξελίξεις!

Sportdog Team
Αυτή είναι η αλήθεια για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Για αυτό "χτυπάει" τώρα παίκτες - Εξελίξεις!

Τις εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, σχετικά με την απόκτηση αριστερού εξτρέμ μετά την αρνητική στάση της Νιμ στο θέμα του Νίκλας Ελίασον, σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΑΕΚ: Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Γιώργος Τσακίρης.

«Το θέμα του Ελίασον δεν προχωράει, αφού ο πρόεδρος της Νιμ δεν έχει διάθεση να τον πουλήσει. Η ΑΕΚ έφτασε να δίνει 2,5 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που η ομάδα του έχει υποβιβαστεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάσει πολύτιμο χρόνο. Δεν έπρεπε να ασχολείται το τελευταίο δεκαήμερο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις που προτείνονται και έχει προχωρημένες επαφές. Είναι μία περίπτωση που τους απασχολεί και μιλάνε. Είναι σε υποθετικό σενάριο οι κουβέντες και θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Είναι τέτοια η περίοδος που επιτρέπει να έχεις λίγο παραπάνω υπομονή. Για εμένα, κακώς δεν έχει κλείσει αριστερό εξτρέμ η ΑΕΚ, αλλά από την άλλη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σχολίασε και τις εξελίξεις με τη νέα αναβολή που υπήρξε στη Γ.Σ. της Λίγκας σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος: «Αυτά τα ζητήματα δεν πρέπει να τραβάνε τόσο καιρό. Πρέπει να λύνονται νωρίτερα, για να μην φτάνουμε στο παρά ένα και να μην ξέρουμε τι θα συμβεί».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags