Facebook Pixel ΑΕΚ: Βρέθηκε ο... εκλεκτός στην ΑΕΚ - Οριστική συμφωνία για τον εξτρέμ - Πρόλαβε τον... Ολυμπιακό!
| 2021-08-13 23:51:00

Βρέθηκε ο "εκλεκτός" στην ΑΕΚ - Συμφώνησε με εξτρέμ 33 εκατομμυρίων - Πρόλαβε τον... Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Βρέθηκε ο "εκλεκτός" στην ΑΕΚ - Συμφώνησε με εξτρέμ 33 εκατομμυρίων  - Πρόλαβε τον... Ολυμπιακό!

Παίκτη με πλούσιο βιογραφικό φέρνει στην Ελλάδα η Ένωση. Έχει παίξει σε Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία και δείχνει να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Νορντίν Αμραμπάτ που είναι ο «εκλεκτός» για την θέση του αριστερού εξτρέμ. Πρόκειται σίγουρα για μια κίνηση έκπληξη, ενός παίκτη 34 ετών με τεράστιο κασέ που στη διάρκεια της καριέρας του, έχει κάνει μεταγραφές συνολικού κόστους, στις ομάδες που τον αγόρασαν, 33.800.000 ευρώ. 

Γεννημένος στην Ολλανδία, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ομνιγουόρλτν και ακολούθησε η Φένλο ενώ την τριετία 2008-11 αγωνίστηκε στην Αϊντχόβεν. Το 2012 έκανε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή μιας και πήγε στην Γαλατασαράϊ στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ την περίοδο 2014-15 ήταν στην ισπανική Μάλαγα ως δανεικός.  Την διετία 2016-18 πήγε στην Αγγλία και φόρεσε την φανέλα της Γουότφορντ, ενώ επέστρεψε και πάλι στην Ισπανία ως δανεικός στην Λεγανές. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Αλ Νασρ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου έχοντας 64 συμμετοχές και 7 γκολ.

Παρότι η πρόταση της ΑΕΚ από οικονομικής πλευράς ήταν μικρότερη από αυτές που είχε στα χέρια του, αυτός προτίμησε την Ένωση. Ο Αμραμπάτ από την πλευρά του ήθελε διετές συμβόλαιο και είχε στα χέρια του πρόταση από την Αλ Ραγιάν του Κατάρ για 3 εκ. δολάρια ετησίως, ποσό που έπαιρνε και στην Αλ Νασρ. Αλλά η πρόταση ήταν για έναν χρόνο συμβόλαιο, κάτι που δεν ήθελε ο Μαροκινός.

Ενδιαφέρον υπήρχε επίσης από την Αλ Χιλάλ του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ πληροφορίες ήθελαν και την Μάλαγα να τον κοιτάει και πάλι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags