Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει τον Κώστα μανωλά ξανά στο Λιμάνι;
| 2021-08-14 10:28:00

Βούιξε ο τόπος για Ολυμπιακό! Αυτός είναι ο αντι-Σεμέδο: "Βόμβα" Μαρινάκη με τον Κώστα Μανωλά

Sportdog Team
Βούιξε ο τόπος για Ολυμπιακό! Αυτός είναι ο αντι-Σεμέδο: "Βόμβα" Μαρινάκη με τον Κώστα Μανωλά

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, καθώς μετά από την είδηση για τον αποκλεισμό του Σεμέδο από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τής Corriere dello Sport κάνει λόγο για πρόταση στον Μανωλά!

Ολυμπιακός: Ο ιταλικός Τύπος γράφει για πρόταση των Ερυθρόλευκων!

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, καθώς μετά από την είδηση για τον αποκλεισμό του Σεμέδο από τηυν ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Corriere dello Sport κάνει λόγο για πρόταση στον Μανωλά!

"Πρόταση για τον Μανωλά - Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ!

Ο Έλληνας άσος έχει συμβόλαιο ως το 2024 και η τιμή του βρίσκεται πάνω από τα 20 εκατ. ευρώ, άρα όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να προχωρήσει μια τέτοια μεταραφή!

Παρόλα αυτά μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που έχει αποκαλύψει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νάπολι θα απαλλαγεί από το μεγάλο συμβόλαιό του, συν όσα χρήματα μπορούν να της προσφέρουν οι Πειραιώτες.

Δεν λέει κανείς ότι είναι μια εύκολη υπόθεση - Κάθε άλλο!

Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει θέμα με τον Σεμέδο και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει καπνός εδώ και κάμποσο καιρό για τον Μανωλά (θυμηθείτε πριν από πόσο καιρό το είχαμε γράψει στο sportdog!), καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags