Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: "Σκούπα" στον Παναθηναϊκό μετά τη Μίλαν - Αυτούς διώχνει ο Γιοβάνοβιτς - Ανατροπή με Έλληνα άσο
| 2021-08-15 20:50:00

"Σκούπα" στον Παναθηναϊκό μετά τη Μίλαν - Αυτούς διώχνει ο Γιοβάνοβιτς - Ανατροπή με Έλληνα άσο

του Νίκου Στεργίου
"Σκούπα" στον Παναθηναϊκό μετά τη Μίλαν - Αυτούς διώχνει ο Γιοβάνοβιτς - Ανατροπή με Έλληνα άσο

Η τελευταία εξέλιξη φέρνει τούμπα τα πλάνα του προπονητή. Στο Τριφύλλι… τρέχουν για τις μεταγραφές, όμως παράλληλα θέλουν να προχωρήσουν άμεσα και το πλάνο των αποχωρήσεων. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν υπολογίζονται άλλωστε!

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο χρόνος περνά και ο Παναθηναϊκός κάθε άλλο παρά ζωηρός έχει υπάρξει στο φετινό μεταγραφικό "παζάρι", αν και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς "φωνάζει" ότι χρειάζεται ενίσχυση, βάσει του δείγματος γραφής από τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Μεγαλύτερη κινητικότητα παρατηρείται στο μέτωπο των εκκαθαρίσεων, με τον Γιουνούς Σανκαρέ να κάνει την αρχή. Αναμένεται να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι κοντά στην έξοδο είναι και οι Αντόνιο Σαβιέρ, Γιασίν Αγιούμπ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Αντιθέτως όσο περνούν φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο της πώλησης του Σωκράτη Διούδη, αλλά και της αναζήτησης για τερματοφύλακα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον παραμείνει στην ομάδα ο Έλληνας διεθνής, ο Γιοβάνοβιτς δεν "καίγεται" για συμπληρωματικό γκολκίπερ.

Το ενδεχόμενο να πορευθεί ο Παναθηναϊκός και τη φετινή σεζόν με τους ταλαντούχους νεαρούς Βασίλη Ξενόπουλο και Νίκο Χριστογεώργο πίσω από τον Διούδη συγκεντρώνει πολύ μεγάλες πιθανότητες. Φυσικά τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν μέχρι το τέλος Αυγούστου είτε εάν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα στην αγορά είτε εάν επανέλθουν οι "σειρήνες" για τον Διούδη.

Το προηγούμενο διάστημα ο βασικός γκολκίπερ του Τριφυλλιού είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, κυρίως από την Ολλανδία. Το ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει ατονήσει, κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει την αναζωπύρωσή του όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ - Δύο παίκτες ξεχώρισαν με Μίλαν - "Αποκάλυψη" Γιοβάνοβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags