Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα έκπληξη μετά τον Ρόνι Λόπες - Δύο μεταγραφές 11αδας στο Λιμάνι
| 2021-08-15 23:31:00

Νέα έκπληξη μετά τον Ρόνι Λόπες - Δύο μεταγραφές 11αδας στο Λιμάνι - Αυτούς φέρνει ο Ολυμπιακός

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα έκπληξη μετά τον Ρόνι Λόπες - Δύο μεταγραφές 11αδας στο Λιμάνι - Αυτούς φέρνει ο Ολυμπιακός

Αλλάζουν τη μισή ομάδα Μαρινάκης-Μαρτίνς μετά τον αποκλεισμό. Ραγδαίες μεταγραφικές εξελίξεις καθώς... τρέχουν για να κλείσουν εντός της εβδομάδας ίσως και τρεις κινήσεις. Τι γίνεται με Μανωλά και ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα έρθουν στην Ελλάδα.
 

Ολυμπιακός: Να γράψουμε ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν για αριστερό μπακ είναι, περίπου, δεδομένο. Με πρωινό ρεπορτάζ άλλωστε σας μεταφέραμε τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι, ενώ είναι δεδομένο ότι η ομάδα ψάχνει για παίκτη που θα είναι περισσότερο επιθετικός από τον Ρέαμπτσιουκ. Επίσης, οι Πειραιώτες έχουν βγει στην αγορά και για σέντερ μπακ δειλά-δειλά, καθώς περιμένουν προτάσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο και για αυτό στην Ιταλία… επιμένουν για την περίπτωση του Κώστα Μανωλά.

Αυτό που δεν έχει γραφτεί πολύ, αν και όλοι το καταλαβαίνουν (συν ότι φυσικά προκύπτει από το ρεπορτάζ!), είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν και για δεξιό μπακ. Παρά το γεγονός ότι στo ρόστερ υπάρχει ο Ανδρούτσος και πριν από μερικούς μήνες είχαν δοθεί αρκετά χρήματα για την έλευση του Λαλά, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει και δεξιό μπακ.

Αυτό, όμως, που είναι σαφές και ξεκάθαρο στο Λιμάνι, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί και για αντι-Φορτούνη! Γιατί είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι χρειάζεται παίκτη για την οργάνωσή του, καθώς ο Βαλμπουενά μπορεί υπό συνθήκη να παίξει αυτόν τον ρόλο, αλλά κυρίως παίζει στα άκρα (ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ηλικία του).

Πηγαίνει για αντι-Φορτούνη με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός: Δηλαδή για παίκτη που να είναι οργανωτής και, κατά συνθήκη, να μπορεί να δώσει βοήθειες και στα άκρα αν χρειαστεί. Άλλωστε, η απόκτηση του Ρόνι Λόπες (έρχεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα), αλλά και του Ονιεκούρου που έχει ήδη ανακοινωθεί, προφανώς «γεμίζει» τα κενά στα εξτρέμ, αν δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να δοθούν χρήματα. Και οι Πειραιώτες το βράδυ τής Τρίτης έχασαν 20+ εκατ. ευρώ στη Βουλγαρία, καθώς απώλεσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρα για να υπάρξουν μεταγραφές (και μάλιστα του επιπέδου που χρειάζεται η ομάδα), καλό είναι να έχουμε σε μια άκρη του μυαλού μας ότι ίσως υπάρξουν και πωλήσεις. Με το όνομα του Μαντί Καμαρά να κυριαρχεί όχι γιατί υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αλλά επειδή μάνατζέρ του είναι ο Ραϊόλα. Και, προφανώς, μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Πορτογάλος μπορεί να... σκαρώσει μετακίνηση με πολλά εκατομμύρια ευρώ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο για Μανωλά - Έρχεται Ολυμπιακό με... 4 εκατομμύρια - Τo deal της 10ετίας ο Μαρινάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags