Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ρεπορτάζ-φωτιά για ΠΑΟΚ: "Φέρνει επιθετικό στην Τούμπα ο Σαββίδης, αλλά όχι τον Πρίγιοβιτς"
| 2021-08-16 18:51:00

Ρεπορτάζ-φωτιά για ΠΑΟΚ: "Φέρνει επιθετικό στην Τούμπα ο Σαββίδης, αλλά όχι τον Πρίγιοβιτς"

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-φωτιά για ΠΑΟΚ: "Φέρνει επιθετικό στην Τούμπα ο Σαββίδης, αλλά όχι τον Πρίγιοβιτς"

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Κουτσουγιάννης, ανέφερε στον Οverfm για την εξέλιξη του σοβαρού τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο σοβαρός τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Ευropa Conference League με την Μποέμιανς, φέρνει προβλήματα στην επιθετική γραμμή του «Δικέφαλου του Βορά». Η διοίκηση, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟK Μιχάλη Κουτσουγιάννη, περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πορτογάλου 30χρονου στράικερ.

Η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη καθώς οι εξετάσεις. θα δείξουν εάν ο τραυματισμός θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο ή θα συνεχίσει με θεραπείες μετά και από συζήτηση του γιατρού του με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέτσου. Αξίζει, να αναφερθεί πως σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μιχάλη Κουτσουγιάννη ο Νέλσον Ολιβέιρα, έχει υποστεί μερική ρήξη χιαστών και όχι ολική, όπως ανέφεραν αρχικές εκτιμήσεις.

Η απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα, δημιουργεί συζητήσεις για την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη μέσου Πέταρ Μούσα από τη Σλάβια Πράγας. Το ποσό της απόκτησης του, δεν είναι απαγορευτικό και κυμαίνεται στα 600.000 ευρώ και ενδιαφέρει πολύ τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο Πέταρ Μούσα, είναι ιδανική επιλογή καθώς το μεγάλο συμβόλαιο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, δεν προσφέρει την δυνατότητα στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση του. Δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Σέρβο επιθετικό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags