Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλάζει η μισή ενδεκάδα στον Ολυμπιακό - Δύο ηχηρές αποχωρήσεις - Εντολή Μαρινάκη για νέο... μπαμ!
| 2021-08-16 22:19:00

Αλλάζει η μισή ενδεκάδα στον Ολυμπιακό - Δύο ηχηρές αποχωρήσεις - Εντολή Μαρινάκη για νέο... μπαμ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλάζει η μισή ενδεκάδα στον Ολυμπιακό - Δύο ηχηρές αποχωρήσεις - Εντολή Μαρινάκη για νέο... μπαμ!

Οι επόμενες μεταγραφές μετά τον Λόπες και ποιοι φεύγουν. Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών, που λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος... τρέχουν για να κλείσουν τουλάχιστον δύο παίκτες για το βασικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς. Ποιοι φεύγουν, και ποιοι έρχονται.

Ολυμπιακός: Κίνηση και για την απόκτηση δεξιού μπακ αναμένεται να κάνουν οι Πειραιώτες, άσχετα αν αυτές τις ημέρες το ρεπορτάζ έχει κατακλυστεί από το όνομα του Ρόνι Λόπες αλλά και από λύσεις που αφορούν το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η πληροφορία από του Ρέντη αναφέρει ότι ο Ανδρούτσος είναι εκείνος που έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι ο Λαλά έχει μείνει πιο πίσω. Το γεγονός ότι δόθηκαν εκατομμύρια για την έλευση του Λαλά αλλά και ότι ο Ανδρούτσος δεν είναι δεξιός μπακ αλλά μαθαίνει τη θέση, δείχνει ότι κάτι δεν έχει λειτουργήσει καλά μετά την αποχώρηση του Ομάρ από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για δεξιό μπακ και το πιθανότερο σενάριο είναι να φέρει παίκτη μέχρι τη λήξη τής μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που δεν είναι σίγουοα, αλλά παραμένει ανοιχτό, είναι αν θα φέρει παίκτη στο κέντρο της άμυνας.

Η περιθωριοποίηση του Σεμέδο και οι αυξημένες πιθανότητες για την πώλησή του, δεν αποκλείεται να αναγκάσει τους Ερυθρόλευκους να κινηθούν και για την απόκτηση στόπερ. Ειδικά αν αποχωρήσει για την Τρουά ο Σισέ.

Το όνομα του Κολάροφ ίσως να μην είναι τυχαίο, δεδομένου ότι μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας. Και μάλιστα ως αριστεροπόδαρος στόπερ. Αλλά σε κάθε περίπτωση βάλτε στην εξίσωση το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και στόπερ από τον Ολυμπιακό, και μάλιστα επιπέδου, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τούμπα με Ρόνι Λόπες στο Λιμάνι - "Χουνέρι" σε Βαλμπουενά - "Όχι" Μαρτίνς σε… Ραφίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags