Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η έναρξη της Σούπερ Λιγκ για το προσεχές σαββατοκύριακο αναβάλλεται
| 2021-08-17 12:21:00

Οριστικό: Αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ - Αυτά είναι τα νέα δεδομένα!

Sportdog Team
Οριστικό: Αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ - Αυτά είναι τα νέα δεδομένα!

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε οριστική αναβολή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα ξεκινούσε το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ που υπάρχει αυτή τη στιγμή!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η έναρξη της Σούπερ Λιγκ για το προσεχές Σαββατοκύριακο αναβάλλεται, δεδομένου ότι απουσίαζαν από τη σημερινή Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρης!

Πρόκειται για πέντε ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη και, κατά συνέπεια, δεν είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε απαρτία στη ΓΣ και, πλέον, στο Δ.Σ, που θα τεθεί η πιθανότητα διεξαγωγής τής πρεμιέρας υπό αίρεση. Κάτι που δεν γίνεται να συμβεί, άρα η προκήρυξη δεν θα εγκριθεί.

Τα γήπεδα θα μείνουν κλειστά στις 21 και 22 Αυγούστου, σις ημερομηνίες δηλαδή που με βάση τον προγραμματισμό θα είχαμε την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος...

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές δεν πρόκειται να δούμε ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο Σούπερ Λιγκ, κατά συνέπεια, με δεδομένο ότι υπάρχουν και οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, πηγαίνουμε (λογικά!) για το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags