Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: "Τρέλα" στο λιμάνι με αυτή την εξέλιξη - Τι έγινε χθες βράδυ στη Νάπολι - Όλα τα βλέμματα σε Μανωλά!
| 2021-08-17 13:00:00

"Τρέλα" στο λιμάνι με αυτή την εξέλιξη - Τι έγινε χθες βράδυ στη Νάπολι - Όλα τα βλέμματα σε Μανωλά!

Sportdog Team
"Τρέλα" στο λιμάνι με αυτή την εξέλιξη - Τι έγινε χθες βράδυ στη Νάπολι - Όλα τα βλέμματα σε Μανωλά!

"Ζεστό" παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά και μια εξέλιξη που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Ιταλία από την πλευρά της Νάπολι ίσως να σημαίνει πολλά για το μέλλον του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στο "Σαν Πάολο".

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Την ώρα που ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στη λίστα των Ερυθρόλευκων, η Νάπολι απέκτησε κεντρικό αμυντικό και προκάλεσε... πανικό στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι "παρτενοπέι" ήρθαν σε συμφωνία αργά το βράδυ με τον Ζουάν Ζέσους, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρόμα και θα αποτελέσει ακόμα μία λύση στην άμυνα για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη ίσως συνδέεται και με ενδεχόμενη αποχώρηση του Κώστα Μανωλά για τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι και τελείως άσχετη με την όλη υπόθεση του Έλληνα άσου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags