Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Ραγδαίες οι εξελίξεις - Έριξαν... βόμβα οι Ιταλοί για το θέμα ΠΑΟΚ -Τζιοβίνκο - "Είναι οριστικό..."
| 2021-08-17 22:49:00

Ραγδαίες οι εξελίξεις - Έριξαν... βόμβα οι Ιταλοί για το θέμα ΠΑΟΚ -Τζιοβίνκο - "Είναι οριστικό..."

Sportdog Team
Ραγδαίες οι εξελίξεις - Έριξαν... βόμβα οι Ιταλοί για το θέμα ΠΑΟΚ -Τζιοβίνκο - "Είναι οριστικό..."

"Φωτιά" έβαλε δημοσίευμα από την γειτονική χώρα που κάνουν λόγο για οριστική εξέλιξη στο θέμα του Ιταλού ποδοσφαιριστή και τον Δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Συνεχίζεται το σήριαλ μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και του Ιταλού ποδοσφαιριστή και μάλιστα τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως υπάρχει οριστικό ναυάγιο μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον σύλλογοι από την πατρίδα του έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται έντονα για εκείνον.

"Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο προοριζόταν για τον ΠΑΟΚ, αλλά η μεταγραφή στην Ελλάδα δεν θα γίνει και τώρα οι ιταλικές ομάδες τον έχουν στην λίστα τους.

Ο Τζιοβίνκο είναι ίσως ένα από τα πιο πολυπόθητα προφίλ για τις μεγάλες ομάδες της Serie B και τις μικρές στην Serie A συμπεριλαμβανομένης της Βενέτσια που πλέον παίζει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά τις τελευταίες ημέρες ήταν πολύ κοντά στη μετακόμιση στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Το “ατομικό μυρμήγκι” της Γιουβέντους, φαινόταν ότι ήταν έτοιμος για την μεταγραφή του άφιξη στον ΠΑΟΚ αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπήρχε ξαφνική αλλαγή πορείας. Οι συνομιλίες μεταξύ του παίκτη και του ελληνικού συλλόγου – όπως αναφέρει η Sportitalia – “πάγωσαν” σε σημείο η μεταγραφή να χαλάσει οριστικά.

Εν ολίγοις ο παίκτης παραμένει, προς το παρόν, στην Αλ Χιλάλ με την οποία έχει συμβόλαιο που λήγει τον Δεκέμβριο του 2021", αναφέρει το serbianews.com που αναπαρήγαγε το Sport Italia.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags